Follow us

Η Δέσποινα Βανδή ήταν πάντα "μπροστά" από την εποχή της | Το 2004 φορούσε την αγαπημένη φετινή τάση της Gen Z

Το αξεσουάρ που αγάπησε φέτος η Gen Z, είναι αυτό που είχε φορέσει η Δέσποινα Βανδή πριν 19 χρόνια.

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή Instagram

Η Δέσποινα Βανδή δεν παύει ποτέ να μας εκπλήσσει με τις εμφανίσεις της. Είτε πρόκειται για ένα χαλαρό street style σύνολο είτε για ένα grande look γεμάτο λάμψη σε κάποιο live της, ξέρει ακριβώς πως να μαγνητίζει τα βλέμματα με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Από τα πρώτα χρόνια που την γνωρίσαμε, είχε ήδη δώσει σημάδια πως το προσωπικό της στιλ θα μας απασχολήσει στο μέλλον. Φυσικά, δεν περιμέναμε μία εμφάνιση από το 2004 να είναι τόσο επίκαιρη και να αποτελεί αντικείμενο έμπνευσης σήμερα.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια τον Σεπτέμβριο εκείνου του έτους είχε απαθανατιστεί από το φωτογραφικό φακό, φορώντας ένα από τα αγαπημένα trends της Gen Z, για τη φετινή σεζόν.

Η Δέσποινα Βανδή ήταν πάντα "μπροστά" από την εποχή της | Το 2004 φορούσε την αγαπημένη φετινή τάση της Gen Z

Ο λόγος, για το skinny scarf, το λεπτό "κασκόλ" που δεν εξυπηρετεί κανένα άλλο σκοπό πέρα από την αισθητική, αφού ως μία στενή λωρίδα από ύφασμα δεν μπορεί να προστατεύει προφανώς από το κρύο. Ιδιαίτερα η νεότερη γενιά υποδεχτεί θερμά το comeback αυτής της τάσης από τα '00s.

Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή επέλεξε μία πλεχτή εκδοχή του, την οποία συνδύασε με ένα απλό σύνολο, που αποτελούταν από ένα χαμηλόμεσο τζιν παντελόνι, ένα λευκό τοπ και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το συγκεκριμένο look της θα μπορούσαμε να το βλέπαμε εύκολα και στη σημερινή εποχή, παρά το γεγονός πως έχουν περάσει 19 χρόνια από τότε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ