Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης μιλάει για τη σύζυγό του και την αντίδραση που είχε όταν της είπε ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική

"Αυτός ο χώρος είναι σάπιος..."

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Καλεσμένος στην εκπομπή "Breakfast@Star" βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νότιο Τομέα Αθηνών μίλησε για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στην οικογένειά του αλλά και στην αντίδραση που είχε η σύζυγός του όταν της ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη γοητευτική σύζυγό του, Μάιρα Παπαϊωάννου, και το παιδί τους

Πιο αναλυτικά, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης αποκάλυψε πως όταν είπε στη σύζυγό του, Ελένη Αθερινού, πως θα ασχοληθεί με την πολιτική, εκείνη τον προέτρεψε να μην το κάνει καθώς είναι ένας χώρος σάπιος. Ο ίδιος μάλιστα, αναφέρθηκε και στην κόρη τους, υπογραμμίζοντας πως τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένος και πλήρης.

"Η κόρη μας, μας κάνει τόσο χαρούμενους που αυτή την χαρά θέλω να την μοιραστώ και με άλλα παιδιά στην ηλικία μας, τα οποία μπορεί να θέλουν να γίνουν γονείς. Είναι μια στιγμή, η οποία για πρώτη φορά στη ζωή μου με κάνει να αισθάνομαι τόσο μεγάλη πληρότητα. Δεν περίμενα να το νιώσω ποτέ, όταν γυρνάω σπίτι το βράδυ νιώθω ευτυχία. Αυτές τις ημέρες μου λείπει η κόρη μου, όλο τον υπόλοιπο καιρό περνάω χρόνο μαζί της, αναλαμβάνω πολλά από τα καθήκοντα."

"Η γυναίκα μου βάζει τεράστια πλάτη σε όλο αυτό. Είναι απόλυτα το στήριγμά μου και παρόλο που στην αρχή όταν της ανακοίνωσα ότι θέλω να κατέβω για βουλευτής εκείνη μου έλεγε "αυτός ο χώρος είναι εντελώς σάπιος, μην πας εκεί, θα φθαρείς, θα γίνεις μια από τα ίδια” για αυτό και προσπαθώ καθημερινά και σε εκείνη να αποδείξω ότι δεν είμαι έτσι. Σήμερα είναι η πρώτη φορά που η Ελένη δεν θα σας δει, γιατί επέστρεψε στην δουλειά της. Είναι δικηγόρος σε μια ναυτιλιακή εταιρεία.", σημείωσε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Δες το σχετικό απόσπασμα :