Follow us

Blake Lively | Ποζάρει με την εντυπωσιακή μητέρα της και είναι ολόιδιες

Η ηθοποιός κάνει δημόσια εμφάνιση ένα μήνα μετά τη γέννηση του μωρού της και ποζάρει στον φακό με τη μητέρα της, τραβώντας όλα τα βλέμματα.

Blake Lively ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η υπέρλαμπρη ηθοποιός, Blake Lively, η οποία μας είχε λείψει από τις δημόσιες εμφανίσεις, επέστρεψε δυναμικά, φορώντας ένα δερμάτινο καφέ σικ φόρεμα, στα εγκαίνια του καταστήματος Tiffany & Co που άνοιξε ξανά στη Νέα Υόρκη.

Η ηθοποιός είναι μητέρα 4 παιδιών, της 8 ετών James, της 6 ετών Inez, της 3 ετών Betty και ενός μικρού μωρού που ήρθε στη ζωή τους τον περασμένο Φεβρουάριο. Λόγω αυτού, έχει φορτωμένο πρόγραμμα και περιορισμένο χρόνο.

Παρόλα αυτά, στην τελευταία εμφάνιση, βρισκόταν στον ρόλο της κόρης, αφού επέλεξε να τη συνοδεύσει η μητέρα της. Στη φωτογραφία όπου ποζάρουν μαζί, βλέπουμε την απόλυτη ομοιότητα. Στο χρώμα του δέρματος, στα μαλλιά, στα γαλανά μάτια, στη μύτη, στο χαμόγελο.

Η ομοιότητα τους όμως δε σταματά στα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Σε παλαιότερη συνέντευξη, η ηθοποιός είχε αναφερθεί στο έντονο χιούμορ που έχει η μητέρα της και στην αδυναμία της στις φάρσες.

"Ποτέ δε θα ξεχάσω τη φορά που η μαμά μου εμφανίστηκε μαζί με την καλύτερή της φίλη και τις δύο κόρες της στο σπίτι και οι τέσσερις μας φορέσαμε ασορτί ρούχα, παπούτσια και καπέλα για να πάμε να πάρουμε τον αδερφό μου από το σχολείο. Ένιωθα ότι ήταν κάτι διασκεδαστικό, αλλά όταν φτάσαμε στο σχολείο του αδερφού μου εκείνος τρομοκρατήθηκε. Η μαμά μου το βρήκε ξεκαρδιστικό".

Ακόμα και αφού έγινε η ίδια μαμά, η μητέρα της Elaine, είναι πάντα δίπλα της και καθημερινά της αφήνει μηνύματα στον τηλεφωνητή στα οποία τραγουδά ή λέει παροιμίες για να της φτιάξει το κέφι. Φημισμένη η Black Lively επίσης για το χιούμορ της, αντιλαμβανόμαστε ότι μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ