Follow us

Νεφέλη Μεγκ | "Όσο πιο κακό είναι το σχόλιο, τόσο πιο πολύ γελάω"

Η δημοφιλής Youtuber, Νεφέλη Μεγκ, μίλησε για τη συμμετοχή της στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα και τα αρνητικά σχόλια.

Νεφέλη Μεγκ Instagram

Η Νεφέλη Μεγκ, η 26χρονη δημοφιλής Youtuber που πήρε συνέντευξη από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μίλησε στην εκπομπή "Mega Kαλημέρα".

Στη συνέντευξη αναφέρθηκε αρχικά, στο βιβλίο της. "Το βιβλίο μου είναι ένας νομικός οδηγός για αρχάριους" και στη συνέχεια, μίλησε για την είσοδό της στην τηλεόραση.

Όσον αφορά στη συμμετοχή της στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα και γενικότερα την είσοδο της στο χώρο της τηλεόρασης δήλωσε χαρακτηριστικά: "Χαίρομαι πολύ που έχω τηλεοπτικό βήμα, προσπαθώ να βρω τα βήματά μου. Ήταν υπέροχο που η εκπομπή "χτυπήθηκε" πριν ξεκινήσει, ήταν τρομερή διαφήμιση όλο αυτό".

Ενώ για τα νούμερα τηλεθέασης σχολίασε: "Γελάω πάρα πολύ με τα σχόλια που μας κάνουν και αφορούν στα νούμερα τηλεθέασης. Όσο πιο κακό είναι το σχόλιο, τόσο πιο πολύ γελάω. Είναι υπέροχο, χτυπήστε και άλλο".

Για τα υπόλοιπα μέλη της τηλεοπτικής ομάδας επεσήμανε: "Οι υπόλοιποι της ομάδας δεν είναι τόσο τρολ όσο εγώ, είμαι τρολ και σαν άνθρωπος. Αλλαγές στην εκπομπή έχουν γίνει, μπήκε και ένα τραπέζι - πάνελ", είπε και συμπλήρωσε: "Πιστεύω πολύ στην τηλεόραση, στα νέα άτομα της γενιάς μου, αλλά δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό".

Νεφέλη Μεγκ | "Όσο πιο κακό είναι το σχόλιο, τόσο πιο πολύ γελάω"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ