Θοδωρής Μαραντίνης | "Έχασε το δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια. Η επιμέλεια των παιδιών είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου"

Όλα όσα έγιναν γνωστά για την εκδίκαση της υπόθεσης.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία αποκάλυψη έκανε σήμερα το πρωί η Φωτεινή Πετρογιάννη, μέσα από την εκπομπή "Το Πρωινό". Με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας, η δημοσιογράφος θέλησε να μιλήσει για τη δικαστική διαμάχη του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου σημειώνοντας πως η υπόθεσή τους έχει εκδικαστεί από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου | "Δεν έφτασα εγώ το θέμα στην Ευελπίδων, με στεναχώρησε και με απογοήτευσε"

Πιο αναλυτικά, η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε πως η υπόθεση για τη συνεπιμέλεια των παιδιών του εκδικάστηκε πριν από έξι μήνες, ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν αυτός που έχασε τη συνεπιμέλεια. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος σημείωσε πως το πρώην ζευγάρι ακολουθεί οτιδήποτε έχει συμφωνηθεί μεταξύ του, ωστόσο αν για παράδειγμα ο τραγουδιστής θελήσει κάποια στιγμή να ταξιδέψει με τα παιδιά του, οφείλει να πάρει τη γραπτή συγκατάθεση της Σίσσυς Χρηστίδου.

"Η υπόθεση έχει εκδικαστεί και την έχει χάσει τη συνεπιμέλεια ο κ. Μαραντίνης. Αυτή τη στιγμή η επιμέλεια των παιδιών τους είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου. Το δικαστήριο έγινε κάπου στα Χριστούγεννα και την έχασε τη συνεπιμέλεια. Προφανώς τα παιδιά περνούν και χρόνο με τον πατέρα τους.

Γίνεται ό,τι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους, ωστόσο συνεπιμέλεια δεν υπάρχει. Για να πάνε π.χ. τα παιδιά με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο εξωτερικό, πρέπει να υπογράψει το επίσημο έγγραφο η Σίσσυ Χρηστίδου.", δήλωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :