Follow us

Δήμητρα Μέρμηγκα | Η λαμπερή εμφάνιση που έκανε το 2019, στον γάμο της Αναστασίας Καίσαρη και του Thomas Persy

Η σύζυγος του Γιάννη Κούστα εμφανίστηκε στον γάμο της κόρης του Κώστα Καίσαρη πιο λαμπερή και εντυπωσιακή από ποτέ.

MissBloom TEAM
Δήμητρα Μέρμηγκα Γιάννης Κούστας

Τη βάπτιση της δεύτερης κόρης τους έχουν ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζουν η Αναστασία Καίσαρη και ο Thomas Persy. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, το αγαπημένο ζευγάρι θα βαπτίσει την κόρη του στη Μύκονο, σε μία τελετή υπερπαραγωγή, ενώ με αφορμή το ευχάριστο αυτό γεγονός, εμείς ανατρέξαμε στην τελετή του γάμου τους που ήταν επίσης υπερπαραγωγή.

Γιάννης και Δήμητρα Κούστα | Αυτό είναι το υπερπολυτελές και υπερσύγχρονο σπίτι τους που εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 7.000 τετραγωνικών μέτρων

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Δεκέμβριο του 2019, έχοντας στο πλευρό του πλήθος λαμπερών καλεσμένων. Μεταξύ αυτών μάλιστα, ήταν και η Δήμητρα Μέρμηγκα.

Η σύζυγος του Γιάννη Κούστα παραβρέθηκε στον γάμο του ζευγαριού στο Ψυχικό δείχνοντας πιο εκθαμβωτική και εντυπωσιακή από ποτέ. Πιο συγκεκριμένα, η Δήμτρα Μέρμηγκα επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ φόρεμα με μαύρη διαφάνεια γεμάτη κεντήματα, το οποίο απογείωσε με λαμπερά κοσμήματα και μαύρα, ψηλά πέδιλα. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε μπούκλες ενώ το μακιγιάζ του προσώπου της ήταν σε nude αποχρώσεις, αφήνοντας έτσι τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο φόρεμά της.

Δήμητρα Μέρμηγκα | Η λαμπερή εμφάνιση που έκανε το 2019, στον γάμο της Αναστασίας Καίσαρη και του Thomas Persy
Δήμητρα Μέρμηγκα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ