Follow us

Priyanka Chopra | Η αποτυχημένη επέμβαση στη μύτη που κόντεψε να διαλύσει την καριέρα της

Η Priyanka Chopra μιλά σε συνέντευξη για μία αποτυχημένη επέμβαση που επηρέασε την καριέρα της και την ψυχολογία της.

Priyanka Splash

Η διάσημη Ινδή ηθοποιός, Priyanka Chopra, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern, για μία σκοτεινή περίοδο της ζωής της, όπου μία αποτυχημένη επέμβαση στη μύτη της, επηρέασε αρνητικά την καριέρα της και μετέπειτα την ψυχική της υγεία.

Πριν γνωρίσει τον σύζυγο της Nick Jonas και κάνει την τεράστια καριέρα ως ηθοποιός στο Hollywood και το Bollywood, είχε αναδειχθεί το 2000 Μις Κόσμος στα καλλιστεία. Το γεγονός αυτό με τη σειρά του, της χάρισε 3 πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες, τους οποίους όμως δεν μπόρεσε να χαρεί.

Η επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει στη μύτη της για να αφαιρεθεί ένας πολύποδας από τη ρινική της κοιλότητα πήγε στραβά, με αποτέλεσμα να αλλάξει όλη της εικόνα και να διαλύσει την καριέρα της, πριν ακόμα αυτή ξεκινήσει.

Παρά τις ανησυχίες της να ξαναεμπιστευτεί νυστέρι, ο πατέρας της Chopra, ο οποίος ήταν γιατρός, την έπεισε να υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση. "Ήμουν τρομοκρατημένη γι’ αυτό, αλλά εκείνος μου είπε: Θα είμαι στο δωμάτιο μαζί σου" μοιράστηκε. "Μου κράτησε τα χέρια στην επέμβαση και με βοήθησε να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου".

Η Chopra κατονόμασε επίσης τον σκηνοθέτη του Bollywood Anil Sharma ως κάποιον που τη βοήθησε να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της. "Έπρεπε να παίξω αυτόν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και μετατοπίστηκα σε έναν δεύτερο χαρακτήρα. Αυτός ο σκηνοθέτης ήταν πολύ ευγενικός", θυμάται. "Εκείνος, ενώ η παλίρροια ήταν εναντίον μου, είπε: "Θα είναι ένα μικρό κομμάτι, αλλά δώσε τα όλα". Και το έκανα".

Για την πλαστική που επηρέασε αρνητικά την ψυχική της υγεία και την αυτοπεποίθηση, έχει μιλήσει και στην αυτοβιογραφία της "Unfinished".

"Κάθε φορά που κοιτούσα στον καθρέφτη, μία άγνωστη με κοιτούσε πίσω και δεν πίστευα πως η αίσθηση του εαυτού μου ή αυτοπεποίθησή μου θα επέστρεφαν μετά από αυτό το χτύπημα. Τώρα όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δεν εκπλήσσομαι πλέον. Είμαι συμφιλιωμένη με τον λίγο διαφορετικό εαυτό μου. Είμαι σαν όλους τους άλλους. Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και σκέφτομαι ότι ίσως πρέπει να χάσω λίγο βάρος. Σκέφτομαι ίσως να κάνω περισσότερη γυμναστική. Όμως, είμαι επίσης ικανοποιημένη. Αυτό είναι το πρόσωπό μου. Αυτό είναι το σώμα μου. Μπορεί να έχω μειονεκτήματα, όμως είμαι εγώ".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ