Follow us

Η βασίλισσα Camilla ή η τέχνη της υπομονής

Ποια είναι στην πραγματικότητα η γυναίκα που είχε τον τίτλο της "πιο μισητής" στη Μ. Βρετανία πριν στεφτεί βασίλισσα.

MissBloom TEAM
Camilla Splash News / Ideal Image

"I can’t bear this bloody thing” ("δεν το αντέχω αυτό το ηλίθιο πράγμα”)... Στις 13 του περασμένου Σεπτεμβρίου, ο νεοεστεμμένος βασιλιάς Κάρολος έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να βρίζει το στυλό με το οποίο είχε λερώσει τα δάχτυλά του ενώ υπέγραφε ένα βιβλίο συλλυπητηρίων στο Μπέλφαστ. Στη συνέχεια σηκώθηκε φανερά εκνευρισμένος και έφυγε με γρήγορο βήμα. Στο μεταξύ, η Camilla παρέμενε στη θέση της κοιτώντας τον με απαθές βλέμμα σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Η φαινομενικά ασήμαντη αυτή σκηνή είναι χαρακτηριστική της σχέσης τους και δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πώς η κάποτε πιο μισητή γυναίκα στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι τα τελευταία χρόνια το πιο ισχυρό όπλο στο πλάι του βασιλιά Καρόλου Γ' που είναι γνωστός για το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του.

Ένα ταμπεραμέντο το οποίο, λέγεται, ότι κληρονόμησε από τον παππού του Γεώργιο ΣΤ' και κατόπιν μετέδωσε στον γιο του William. Όπως παραδέχονται άνθρωποι από το περιβάλλον τους, μόνο η Camilla μπορεί να τον κάνει καλά όταν γίνεται ανυπόμονος ή εκνευρίζεται. Γιατί ακόμα και τώρα που είναι βασιλιάς, ο Κάρολος δεν μπορεί να αντισταθεί στον έρωτά του για εκείνη. Ο ίδιος φέρεται να κεραυνοβολήθηκε μαζί της από την πρώτη στιγμή που την είδε πριν από 50 χρόνια, αλλά και η δική της αγάπη είναι τόσο δεδομένη που της δίνει το πλεονέκτημα να μη χρειάζεται να συμφωνεί μαζί του σε όλα, όπως κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι του περιβάλλοντός του.

Ένας κανονικός άνθρωπος

Σύμφωνα με το πορτρέτο της όπως το σκιαγραφούν όσοι τη γνωρίζουν καλά, η Camilla γόνος ευγενών Βρετανών γαιοκτημόνων είναι χαρακτηριστική περίπτωση Βρετανίδας της επαρχίας, απολαμβάνει την ύπαιθρο, κάνει χοντροκομμένα αστεία και απολαμβάνει να παραβιάζει τους κανόνες. "Μπορεί εύκολα να τη φανταστεί κανείς να μπαίνει σε μια παμπ φορώντας στολή κυνηγού, να καπνίζει και να παραγγέλνει ποτά”, λέει χαρακτηριστικά ένας από αυτούς. Και οι Βρετανοί λατρεύουν το είδος της γυναίκας που πίνει, γελάει, ξενυχτάει και δεν κάνει ποτέ δίαιτα.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό της που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι η αξιοθαύμαστη επιμονή της -εκείνη που είχε ώθησε την τότε αντίζηλό της, Diana, να της δώσει το παρατσούκλι "Ροτβάιλερ”. Αυτή η αποδεδειγμένη πλέον επιμονή την οδήγησε να μην τα παρατήσει και να παλέψει για τον άντρα που πάντα αγαπούσε (κάποτε παράνομα και στη συνέχεια νόμιμα). Η Gladys και ο Fred, όπως αποκαλούνται μεταξύ τους στοργικά, μπορεί να μην είναι το πιο ελκυστικό και φωτογενές ζευγάρι στον κόσμο, αλλά η ιστορία του έρωτά τους είναι σίγουρα αυθεντική.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ