Follow us

Η Δανάη Μπάρκα σε μια προσωπική αποκάλυψη | "Ξεκίνησα κρυοσυντήρηση" (φωτό)

Το είχε πει και το έκανε πράξη - τα εμψυχωτικά λόγια της παρουσιάστριας.

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα Instagram @pamedanai

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της ότι προτίθεται να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων στους επόμενους μήνες. Μια επιθυμία που έκανε πράγματι πράξη, όπως αποκάλυψε πριν λίγες ώρες στο Instagram της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποφάσισε να αποκαλύψει την προσωπική αυτή πληροφορία με αφορμή ερώτηση διαδικτυακής της φίλης, στο Q&A που οργάνωσε πριν λίγες ώρες στο προφίλ της.

Δανάη Μπάρκα | "Είχα κλονιστεί πάρα πολύ, έλεγα αν όντως υπάρχει μια υπερδύναμη που εμείς τον βαφτίζουμε Θεό, γιατί μου τον πήρε;"

Η ερώτηση της κοπέλας ήταν η παρακάτω:

"Δανάη μου, ξεκίνησες την κρυοσυντήρηση; Ξεκινάω κι εγώ και στον ίδιο γιατρό και έχω λίγο άγχος".

Και η απάντηση της Δανάης Μπάρκα: "Τρίτη ένεση σήμερα. Ξεκίνησα. Θα σας έχω βίντεο για να το μοιραστούμε και να ενημερωθούμε όλοι. Να μην φοβάσαι τίποτα, είναι ο καλύτερος γιατρός, με τη σωστή ενημέρωση και στο κατάλληλο μέρος όλα θα πάνε εκπληκτικά".

Τη δήλωσή της αυτή συνόδευσε με μια blurred φωτογραφία της ίδιας να κάνει ένεση στην κοιλιά της ενώ δεσμεύτηκε να δημοσιεύσει και ένα βίντεο όπου θα δίνει περισσότερες πληροφορίες.

Η Δανάη Μπάρκα σε μια προσωπική αποκάλυψη | "Ξεκίνησα κρυοσυντήρηση" (φωτό)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ