Follow us

Χριστόφορος Παπακαλιάτης | Δημοσίευσε νέες φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές από το σετ του "Maestro"

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μάς ταξίδεψε στους Παξούς.

MissBloom TEAM
Χριστόφορος Παπακαλιάτης instagram

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του "Maestro" έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και όλο το cast των ηθοποιών να βρίσκονται μεταξύ Κέρκυρας και Παξών για τις ανάγκες της παραγωγής. Μάλιστα, τόσο ο σκηνοθέτης όσο και οι ηθοποιοί μάς "ταξιδεύουν" στα μαγευτικά αυτά νησιά, μιας και δημοσιεύουν συχνά στιγμιότυπα τόσο από τα τοπία όσο και από το σετ των γυρισμάτων.

"Maestro" | "Στη δεύτερη σεζόν θα μπει ο άνθρωπος που έρχεται να εξιχνιάσει το έγκλημα που όλοι είδαμε..."

Πριν λίγες ώρες, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους μερικές ακόμα φωτογραφίες από τα γυρίσματα, προσέχοντας ωστόσο να μην κάνει κανένα spoiler.

"Σμύρνη μου Αγαπημένη" | Μετά το "Maestro", η ταινία της Μιμής Ντενίση μπαίνει στο Netflix

Στην πρώτη ανάρτησή του, ποζάρει χαμογελαστός με τους συμπρωταγωνιστές του, Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστη Χαλκιά, κρατώντας ομπρέλα μιας και ο καιρός είναι βροχερός.

Στη δεύτερη, βλέπουμε ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι, με την εκκλησία του νησιού να είναι κατάμεστη από κόσμο και φωτισμένη από μεγάλα, φωτεινά λαμπάκια που δίνουν άλλη αύρα στην ατμόσφαιρα.

"Άνοιξη. Πόση ομορφιά μπορεί να χωρέσει σε ένα τόσο μικρό νησί; Πολλή! Να το προσέχουμε και να το αγαπάμε. Στιγμιότυπο από σκηνή από το γύρισμα στους Παξούς", έγραψε ο Παπακαλιάτης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ