Follow us

Η δεξίωση πριν την Τελετή Στέψης | Ποιες γαλαζοαίματες πρωταγωνίστησαν με το στιλ τους

Καλά προετοιμασμένες με fashion statements έφτασαν οι επίσημες προσκεκλημένες. Ανάμεσά τους και η Μαρί Σαντάλ που εντυπωσίασε με το δικό της κομψό λουκ.

MissBloom TEAM
Letizia Splash News / Ideal Image

Χτες, Παρασκευή 5 Μαΐου, παρατέθηκε δεξίωση στο Buckingham Palace για όσους καλεσμένους έφτασαν στη Μ. Βρετανία από το εξωτερικό για την Τελετή Στέψης του Καρόλου Γ'.

Οικοδέσποινα ήταν η Kate Middleton που εντυπωσίασε με το ρουά wrap dress της.

Στη δεξίωση παρευρέθηκαν επίσης η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα-Μαρία, μαζί με τον γιο της Παύλο και την κομψή σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ.

Μάλιστα, η Μαρί Σαντάλ εντυπωσίασε με το λευκό της φόρεμα από την ελληνίδα σχεδιάστρια Mary Katranzou, η οποία μάλιστα ανάρτησε το λουκ και στο προσωπικό της instagram.

H Μαρί Σαντάλ ολοκλήρωσε το λουκ της κρατώντας την clutch bag από τη συνεργασία της κόρης της Μαρίας Ολυμπίας με τη Γαλλίδα σχεδιάστρια Olympia Le Tan.

H Άννα-Μαρία φόρεσε σύνολο από τον οίκο Max Mara.

Ιδιαίτερο το λουκ και της πριγκίπισσας Charline του Μονακό που επέλεξε deux pieces για την βραδινή της εμφάνιση σε απαλό γαλάζιο χρώμα. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα ασύμμετρο μακρύ τοπ με έναν ώμο με φαρδιά παντελόνα, ασημί πέδιλα και ασημί τσαντάκι.

Η δεξίωση πριν την Τελετή Στέψης | Ποιες γαλαζοαίματες πρωταγωνίστησαν με το στιλ τους

Δεν αποτελεί βέβαια έκπληξη ότι τα βλέμματα συγκέντρωσε και η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας γνωστή για το εξαιρετικό στιλ και τις κομψές της εμφανίσεις. Η ίδια επέλεξε δημιουργία της Victoria Beckham με ντραπέ στη μέση που τόνιζε τη σιλουέτα της.

Letizia

Πηγή: harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ