Follow us

Οικογενειακές διακοπές για τη Βίκυ Καγιά | Οι εντυπωσιακές εικόνες από το πολυτελές resort στα Χανιά

Σε μια ολιγοήμερη απόδραση στην Κρήτη βρέθηκε η Βίκυ Καγιά με τα παιδιά της.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά Instagram

Στα Χανιά βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Βίκυ Καγιά, όπως αποκάλυψε και η ίδια μέσα από τα stories της στο Instagram. Η αεικίνητη παρουσιάστρια αποφάσισε να αφήσει για λίγο πίσω της τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και την πολύβουη Αθήνα και να επισκεφτεί την Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά της. Τα Χανιά εξάλλου είναι και ο τόπος καταγωγής της μητέρας της, άρα και η δική της "hometown", όπως δήλωσε και στη λεζάντα του post της.

Βίκυ Καγιά | Προτείνει τον πιο updated τρόπο για να φορέσεις το ριγέ πουκάμισο τη μεταβατική αυτή εποχή

Όπως φάνηκε και από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Βίκυ Καγιά περνάει ξέγνοιαστες στιγμές ενώ δεν χάνει ευκαιρία να περνά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της. Επιπλέον, η ίδια φαίνεται πολύ χαλαρωμένη ενώ μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε είχαμε την ευκαιρία να δούμε το πολυτελές resort στο οποίο διαμένουν.

Ο μίνιμαλ σχεδιασμός των χώρων με τις ξύλινες λεπτομέρειες, τα ξύλινα, μοντέρνα έπιπλα, η μεγάλη πισίνα καθώς και οι ψηλοί φοίνικες δίνουν την εντύπωση ότι πρόκειται για κάποιο εξωτικό μέρος, ενώ και οι εσωτερικοί χώροι και γωνίες του ξενοδοχείου αποπνέουν μια ηρεμία.

Δες τις φωτογραφίες:

Οικογενειακές διακοπές για τη Βίκυ Καγιά | Οι εντυπωσιακές εικόνες από το πολυτελές resort στα Χανιά
Βίκυ Καγιά
Βίκυ Καγιά
Βίκυ Καγιά
Βίκυ Καγιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ