Follow us

Πρίγκιπας Harry | Γιατί έφυγε αμέσως μετά τη στέψη του πατέρα του; Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος

Ο πρίγκιπας Harry δεν παρέστη τελικά στο επίσημο γεύμα που ακολούθησε τη στέψη του Καρόλου και της Καμίλα.

MissBloom TEAM
πρίγκιπας Harry Splash News / Ideal Image

Η ιστορική τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ' πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 6ης Μαΐου στο Αββαείο του Westminster, με πλήθος κόσμου να έχει κατακλύσει τους δρόμους του Λονδίνου αλλά και εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν το γεγονός που θα μείνει στην ιστορία.

Τελετή στέψης | Celebrities καταφθάνουν για να τιμήσουν τον βασιλιά Κάρολο

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους της στέψης ήταν, φυσικά, και ο πρίγκιπας Harry, που όμως κατέφτασε μόνος του στο Λονδίνο (χωρίς τη Meghan Markle) 24 μόλις ώρες πριν τη στέψη, χωρίς κανείς να καταλάβει την παρουσία του στην πόλη. Μάλιστα, την ώρα της τελετής στον ναό κάθισε στην τρίτη σειρά μαζί με τις πριγκίπισσες Eugenie και Beatrice ενώ ο ίδιος δεν είχε κανέναν ενεργό ρόλο στην στέψη, φορώντας μάλιστα πολιτικά ρούχα και κανένα επίσημο ένδυμα.

Πώς η Kate Middleton τίμησε την πριγκίπισσα Diana με την εμφάνισή της στην Τελετή Στέψης

Τι έγινε ωστόσο και έφυγε βιαστικά, λίγα μόλις λεπτά μετά την στέψη, με αποτέλεσμα να μην παραστεί στο επίσημο γεύμα που ακολούθησε, κι ενώ είχε προσκληθεί από το Παλάτι; Μέχρι την ώρα της στέψης δεν ήταν γνωστό για το αν θα παρέμενε στη γενέτειρά του, αποδείχθηκε όμως ότι ο πρίγκιπας Harry αναχώρησε βιαστικά αμέσως μετά τη στέψη του βασιλικού ζεύγους, επιβιβαζόμενος σε μαύρο όχημα με κατεύθυνση το αεροδρόμιο.

Πρίγκιπας Harry | Γιατί έφυγε αμέσως μετά τη στέψη του πατέρα του; Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Harry δεν παρέστη στο δείπνο μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια είναι ότι την ίδια μέρα είχε γενέθλια ο γιος του, Archie. Επομένως, θέλησε να βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς του στην Αμερική για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα τέταρτα γενέθλιά του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ