Follow us

Άκης Πετρετζίκης – Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ | Οι οικογενειακές φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης τους

Το ιδιαίτερο όνομα που πήρε η μικρή έχει έναν σημαντικό συμβολισμό για το ζευγάρι.

MissBloom TEAM
άκης πετρετζίκης Instagram

Πριν λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε η παραμυθένια βάφτιση της κόρης του Άκη Πετρετζίκη και της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ, σε ένα πανέμορφο κτήμα στο Κορωπί, όπως μάς έκανε γνωστό ο ίδιος ο σεφ μέσα από τα stories του. Πριν λίγες ώρες ωστόσο επανήλθε με μια δημοσίευση - καρουζέλ, στην οποία είχαμε την ευκαιρία να δούμε περισσότερες εικόνες από το μυστήριο, καθώς και ολόκληρη την οικογένεια σε στιγμές θαλπωρής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε μια σειρά εικόνων όπου ποζάρει τρισευτυχισμένος με τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα, τον νονό της μικρής αλλά και τα δύο του παιδιά, τον Αχιλλέα και τη νεοφώτιστη, 7 μηνών, κόρη τους, Ακυλίνα.

Μάλιστα, σχετικά με το πολύ ξεχωριστό όνομα που αποφάσισαν να της δώσουν, ο σεφ δήλωσε τα εξής: "7 Σεπτεμβρίου είναι η γιορτή της Αγίας Ακυλίνας… Εκείνη την ημέρα βαφτίσαμε τον γιόκα μας και παντρευτήκαμε! Ευχόμαστε η πριγκιπισσούλα μας να είναι υγιής και καλότυχη! Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουν ο μπαμπάς και ο νονός".

Έτσι, η 7η Σεπτεμβρίου που είναι η ημέρα της Αγίας Ακυλίνας είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για το ζευγάρι καθώς όχι μόνο ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, αλλά και βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους. Ήταν επόμενο λοιπόν ότι το συγκεκριμένο όνομα θα έπαιρνε η κόρη τους, μιας και συμβολίζει μια αξέχαστη μέρα για το ζευγάρι.

Δες τις φωτογραφίες:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ