Follow us

Η Λένα Δροσάκη για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη | "Ο χωρισμός συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι, είναι νωπός ακόμα..."

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός στη Σίσσυ Χρηστίδου.

MissBloom TEAM
Λένα Δροσάκη- Αλέξανδρος Μπουρδούμης NDP Photo Agency

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, παίρνοντας διαζύγιο, με το ενδιαφέρον να έχει στραφεί στους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι να πάρει την εν λόγω απόφαση. Η Λένα Δροσάκη "έλυσε" τη σιωπή της σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ""Χαμογέλα και πάλι" το μεσημέρι της Κυριακής, 7 Μαΐου. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου αρχικά για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και στη συνέχεια για τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Η Λένα Δροσάκη ποζάρει με τον κατάξανθο γιο της, Αναστάση, στην πιο χαρούμενη φωτογραφία που θα δεις σήμερα

Αναφορικά με τον χωρισμό, δήλωσε τα παρακάτω:

"Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες. Ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως, το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από εκείνον, το παιδί ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας" εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Λένα Δροσάκη για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη | "Ο χωρισμός συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι, είναι νωπός ακόμα..."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ