Follow us

Tζένη Μπαλατσινού | "Με κάνουν να νιώθω δυνατή τα παιδιά μου, ο μικρός μου γιος είναι θεόσταλτος..."

Όλα όσα είπε η επιχειρηματίας για τον γιο της, Παναγιώτη - Αντώνιο Κικίλια.

MissBloom TEAM
Τζένη Μπαλατσινού Instagram

Δηλώσεις στην εκπομπή "Ηappy Day" έκανε η Τζένη Μπαλατσινού. Η επιχειρηματίας και σύζυγος του Βασίλη Κικίλια μίλησε ανοιχτά για τα παιδιά της και τη δύναμη που παίρνει από αυτά, ενώ υπογράμμισε πως θεωρεί τον μικρό της γιος, Παναγιώτη - Αντώνιο Κικίλια, θεόσταλτο.

Ο Παναγιώτης - Αντώνιος Κικίλιας έχει καλλιτεχνική φλέβα και αυτές οι φωτογραφίες είναι η απόδειξη

Πιο αναλυτικά, η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για τα τέσσερα παιδιά της, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα, τον Μάξιμο Κωστόπουλο και τον Παναγιώτη - Αντώνιο Κικίλια, λέγοντας χαρακτηριστικά για τις κόρες της πως της λείπουν αλλά τουλάχιστον είναι ευτυχισμένες. Η ίδια μάλιστα, σημείωσε πως τον δύο ετών γιο της τον θεωρεί θεόσταλτο ενώ αποκάλυψε πως μοιάζει στην ίδια αλλά και στον μπαμπά του.

"Με κάνουν να νιώθω δυνατή τα παιδιά μου, αλλά και όταν βρίσκομαι κοντά στη φύση. Έχω νιώσει πολλές φορές αδύναμη, ανασφαλής και φοβισμένη. Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα."

"Είναι θεόσταλτος και αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη δύναμη. Ο γιος μου μοιάζει σε μένα, αλλά και στον μπαμπά του. Η μαμά μου λέει ότι ο μικρός είναι ίδιος ο Βασίλης. Ο γιος μου είναι ένας μικρός άγγελος."

"Μου λείπουν οι κόρες μου, αλλά όταν τα παιδιά σου είναι ευτυχισμένα, είσαι κι εσύ καλά.", είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Η ίδια μάλιστα μίλησε και για το τηλεοπτικό της μέλλον τονίζοντας πως δε θα την δούμε κάπου σύντομα, ενώ όταν περάσει ο καιρός θα είναι πια πολύ μεγάλη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ