Follow us

Καταπράσινος με μία τεράστια πισίνα | Ο κήπος της Τάμτα είναι ό, τι πιο ονειρεμένο έχουμε δει

Με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

MissBloom TEAM
Τάμτα NDP

Η Τάμτα συνηθίζει να εντυπωσιάζει τους ακολούθους της στο Instagram με τα αμέτρητα εκκνετρικά looks της και τις τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά της. Παρατηρώντας, όμως, το προσωπικό της προφίλ, ανακαλύψαμε ένα ακόμη κρυφό "διαμάντι" που αξίζει την προσοχή μας και αυτό είναι ο κήπος της.

Το σπίτι της τραγουδίστριας βρίσκεται στα Νότια Προάστια της Αττικής και εκεί στεγάζεται ο έρωτάς της με τον σύντροφό της, Πάρι Κασιδόκωστα. Όσο για τον κήπο του ζευγαριού, αυτός φαίνεται να είναι και η αδυναμία της ίδιας, αφού συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με φόντο το εν λόγω εντυπωσιακό σκηνικό.

Καταπράσινο γρασίδι και θάμνοι κυριαρχούν στον κήπο, μετατρέποντας αυτό το κομμάτι του σπιτιού σε μία χαλαρωτική όαση, που δε θυμίζει σε τίποτα αστικό τοπίο.

Μία μεγάλη πισίνα εκτείνεται από τη μία πλευρά στην άλλη, ενώ γύρω από αυτή υπάρχει ξύλο και ολόλευκα βότσαλα, εναρμονίζοντάς την πλήρως με τη φύση γύρω της.

Αν και όλα τα στοιχεία του κήπου είναι εξίσου εντυπωσιακά, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ένα εξ'αυτών ξεχωρίζει και αυτό είναι η υπέροχη θέα του. Το οίκημα είναι χτισμένη ακριβώς πάνω από τη θάλασσα, κάνοντας τα καταγάλανα νερά της να μοιάζουν μέρος της αυλής του και προσφέροντας μία ασυναγώνιστη θέα στο ζευγάρι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ