Follow us

Έλενα Χριστοπούλου | Η throwback καλοκαιρινή φωτογραφία με τις Κωσταρά, Ανδριολάτου και Παπαγεωργίου

Οι διάσημες φίλες μετρούν αντίστροφα για να βρεθούν και πάλι στο αγαπημένο τους νησί.

MissBloom TEAM
Έλενα Χριστοπουλου Instagram

Όσο ο καιρός βελτιώνεται και η θερμοκρασία ανεβαίνει, ο ενθουσιασμός για το καλοκαίρι όλο και εντείνεται. Ευτυχώς για εμάς, οι Ελληνίδες celebrities φροντίζουν να μας ταξιδεύουν έστω και για λίγο στην πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου μέσω των δημοσιεύσεών τους στα social media.

Μεταξύ αυτών και η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία βρίσκει "παρηγοριά" στη δική της ανυπομονησία της βλέποντας παλιές καλοκαιρινές φωτογραφίες και αναδημοσιεύοντας τες.

Πρόσφατα, η μάνατζερ μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές της στο Κουφονήσι, το προηγούμενο καλοκαίρι. Φυσικά, δεν ήταν μόνη της σε αυτή την εξόρμηση.

Οι αγαπημένες της φίλες και συνεργάτιδες, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Κλέλια Ανδριολάτου, Βάσια Κωσταρά και Βασιλική Ρούσσου ήταν μαζί της και αν κρίνουμε από τη φωτογραφία, οι 5 τους περνούσαν μαζί πιο καλά από ποτέ.

Χαμογελαστές, ευδιάθετες και ηλιοκαμένες οι πανέμορφες φίλες πόζαραν στον φακό σε κάποιο μπαράκι του νησιού. Μάλιστα, την throwback φωτογραφία, η Έλενα Χριστοπούλου συνόδευσε με τη λεζάντα: "Κουράστηκα να περιμένω ! λέω να φύγουμε από τώρα" και εμείς σίγουρα ταυτιστήκαμε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ