Follow us

MTV Movie & TV Awards 2023 | Η λίστα με τους νικητές

O Pedro Pascal ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς.

MissBloom TEAM
Pedro Pascal Splash News / Ideal Image

Εξαιτίας της απεργίας των σεναριογράφων στο Hollywood, το άλλοτε λαμπερό event των βραβείων MTV Movie & TV Awards δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί με τον ενθουσιασμό και τη δόξα που συνήθως το ακολουθούν, αφού η απονομή ήταν μαγνητοσκοπημένη, ώστε να τονιστεί η αλληλεγγύη όλων των συντελεστών της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Πρώτη και καλύτερη, η Drew Barrymore αποφάσισε να αποσυρθεί από την παρουσίαση της απονομής, την οποία είχε αναλάβει πριν από αρκετό καιρό, ωστόσο η συμπαράστασή της προς τους σεναριογράφους, που ήταν πιο σημαντική από ένα πρότζεκτ, την οδήγησαν να μη συμμετέχει. Όμως, αποκάλυψε πως θα είναι στο πόστο της του χρόνου. Παρ'όλ'αυτά, η ίδια είχε γυρίσει ήδη το χιουμοριστικό της intro, με αποτέλεσμα να χαρίσει γέλιο σε όποιον παρακολούθησε τα βραβεία.

Ανάμεσα στους νικητές, ο Pedro Pascal ήταν εκείνος που πήρε τα περισσότερα βραβεία, ενώ η Jennifer Coolidge που είχε μία αρκετά επιτυχημένη χρονιά σε επίπεδο διακρίσεων δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει τη σημασία των σεναριογράφων σε όλες τις σπουδαίες κωμωδίες.

Αίσθηση προκάλεσε και ο Tom Cruise, οποίος πραγματοποίησε μία εμφάνιση, παρόμοια με εκείνη που έκανε στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, πετώντας με το αεροπλάνο τους και ευχαριστώντας το κοινό για το βραβείο που έλαβε.

Διαβάστε περισσότερα στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ