Follow us

"Η μαμά κρατάει μια ισορροπία στο να δίνει αλλά να μην απαιτεί": Η Χριστίνα Κοντοβά εξηγεί με τον πιο τρυφερό τρόπο γιατί οι γονείς είμαστε το backstage στη ζωή των παιδιών μας

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η αγαπημένη fashion designer μιλάει για τις χαρές της μητρότητας.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Κοντοβά Instagram

Οι μαμάδες γιορτάζουν κάθε μέρα αλλά στη Γιορτή της Μητέρας λίγο παραπάνω! Η Γιορτή της Μητέρας – που φέτος είναι στις 14 Μαΐου– γιορτάζεται σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως και τιμά τις μαμάδες και την προσφορά τους στις οικογένειές τους και στην κοινωνία, αφού παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της νέας γενιάς.

Στο TheMamagers.gr ζητήσαμε από τις αγαπημένες μαμάδες να μας πουν τι σημαίνει μητρότητα για εκείνες. Μαμάδες που θαυμάζουμε, που μας εμπνέουν με τις αναρτήσεις τους στα social media, μας κάνουν να γελάμε, να προβληματιζόμαστε, να βρίσκουμε στήριξη σε κοινά προβλήματα της καθημερινότητας ως μαμάδες, ως μπαμπάδες, ως κόρες, ως γιοι.

Χριστίνα Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι από τις μαμάδες που μας ενέπνευσαν, μας συγκίνησαν και μας έδειξαν τη δύναμη της μητρότητας μέσα από το ταξίδι που έκανε- και μοιράστηκε με τον κόσμο- για να υιοθετήσει την κόρη της, Έιντα. Πλέον λατρεύουμε να βλέπουμε τις κοινές φωτογραφίες τους από τα ταξίδια τους, τις πάντα στιλάτες βόλτες τους στην Αθήνα και τα λαμπερά τους χαμόγελα. Άλλωστε, η σχεδιάστρια που το 2008 είχε ξεκινήσει την καριέρα της με τα ‘watermelon’ beachwear της- και αργότερα μας έκανε να ερωτευτούμε τα ‘wishribbons’ πολύχρωμα βραχιολάκια της- εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο στιλάτες γυναίκες του ελληνικού Instagram. Εκτός από τα κομψά, minimal ρούχα της, όμως, πλέον θαυμάζουμε μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media και την απίστευτη δύναμη, την αισιοδοξία και την γαλήνη που της έφερε η μητρότητα.

Εάν το παιδί σου σε περιέγραφε ως μαμά τι πιστεύεις ότι θα έλεγε;

Θα ήθελα πάρα πολύ όταν μεγαλώσει να με περιγράψει για να καταλάβω ακριβώς πώς ένιωθε ως παιδί. Με αυτό που αντιλαμβάνεται σήμερα λέει "Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου". Αργότερα πιστεύω θα έλεγε ότι είμαι μια μαμά με αρκετά όρια, αλλά που της αφήνω πολλά περιθώρια να δράσει μόνη της. Μια μαμά που τις χαρίζει εμπειρίες μέσα από τα πολλά ταξίδια που κάνουμε. Μια μαμά κοινωνική, η Έιντα είναι μέσα σε όλες μου τις παρέες. Αλλά σε κάποια πράγματα έχω αυστηρά όρια.

Διαβάστε περισσότερα στο TheMamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ