Follow us

Angelina Jolie | Η συγκινητική ανάρτηση για τα 15 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της

Η Angelina Jolie θέλησε να προτρέψει όλες τις γυναίκες να κάνουν τις εξετάσεις τους, μέσω της ανάρτησής της.

MissBloom TEAM
angelina jolie Slash News / Ideal Image

Πάνε πλέον 15 χρόνια από όταν η Angelina Jolie έχασε τη μητέρα της μετά από μάχη με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Σαν σήμερα θα ήταν τα γενέθλιά της, όπου θα έκλεινε τα 73 της χρόνια, και με αφορμή αυτό το γεγονός η ηθοποιός θέλησε να την τιμήσει και να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

Να θυμίσουμε πως και η ίδια έχει υποβληθεί σε προληπτική διπλή μαστεκτομή, καθώς είχε υψηλές πιθανότητες να νοσήσει και εκείνη.

Όσο για τη φωτογραφία που μοιράστηκε η Angelina Jolie στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι ένα στιγμιότυπο από την παιδική της ηλικία μαζί με τη μητέρα της. Την γλυκιά ανάρτησή της συνόδευσε, μάλιστα, με μία ιδιαίτερη συγκινητική λεζάντα.

"Αύριο θα ήταν τα 73α γενέθλια της μητέρας μου. Έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια, μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Τον Ιούνιο θα είμαι ένα μήνα μακριά από την ηλικία που διαγνώστηκε. Έχω κάνει προληπτικές επεμβάσεις για να προσπαθήσω να μειώσω τις πιθανότητες, αλλά συνεχίζω να κάνω τσεκ απ. Η μαμά μου αγαπούσε τον Hendrix. Και πάντα υπέγραφε τα γράμματα της, με την ατάκα "Φίλα τον Ουρανό". Αυτό πήρε νέο νόημα αφού πέθανε. Στέλνω την αγάπη μου σε όσους έχασαν επίσης αγαπημένα πρόσωπα και δύναμη σε όσους αγωνίζονται αυτή τη στιγμή για τη ζωή τους και τη ζωή αυτών που αγαπούν. Και σε άλλες γυναίκες, παρακαλώ αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και πηγαίνετε για μαστογραφίες και εξετάσεις αίματος ή υπέρηχους, ειδικά εάν έχετε οικογενειακό ιστορικό καρκίνου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ