Follow us

Σμαράγδα Καρύδη | "Ευτυχώς δεν έμπλεξα πολύ σοβαρά..."

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τα ατίθασα χρόνια της εφηβείας της.

MissBloom TEAM
Σμαράγδα Καρύδη Instagram

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο για πολλά πράγματα ενώ έκανε μία σπάνια αναφορά στα παιδικά και εφηβικά της χρόνια.

Σμαράγδα Καρύδη για Αλέξη Γεωργούλη | "Ο βιασμός είναι από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα και όποιος έχει κάνει βιασμό πρέπει να τιμωρηθεί..."

Πιο αναλυτικά, ο δημοσιογράφος ρώτησε την ηθοποιό πώς ήταν ως παιδί, με τη Σμαράγδα Καρύδη να τονίζει πως ήταν ένα ατίθασο νιάτο. Η ίδια όπως χαρακτηριστικά είπε δεν είχε εύκολη εφηβεία, ενώ υπογράμμισε πως στάθηκε τυχερή που δεν έμπλεξε πολύ σοβαρά.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε και για τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη αποκαλύπτοντας τι τους αρέσει να κάνουν μαζί.

"Ατίθασο νιάτο! Δεν είχα εύκολη εφηβεία, χωρίς όμως να κάνω πράγματα αυτοκαταστροφικά! Ευτυχώς, δεν έμπλεξα πολύ σοβαρά με τίποτα, και είχα μια τάση για σαχλαμάρα. Τόνους σαχλαμάρας. Δεν μπορούσα να πειθαρχήσω, ήθελα συνεχώς να φεύγω από το σπίτι ή την τάξη, να γκομενίζω, και γενικά δεν ήθελα τίποτα."

"Να πάμε βόλτα στην θάλασσα. Να πάρουμε την μηχανή και να πάμε από τον Πειραιά μέχρι το Καβούρι και να απολαύσουμε έναν ωραίο περίπατο και ένα ωραίο φαγητό, σε κάποιο από τα αγαπημένα μας ταβερνάκια.", δήλωσε η Σμαράγδα Καρύδη στο "Down Town" Κύπρου και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ