Follow us

Γιορτή της Μητέρας 2023 | Οι Ελληνίδες celebrities που έγιναν μητέρες μέσα στη χρονιά

Το φετινό "Baby Boom" της ελληνικής showbiz, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας.

MissBloom TEAM
Γιορτή Της Μητέρας

Δεν υπάρχει κάποιο πιο χαρμόσυνο γεγονός από το να καλωσορίζεις στον κόσμο το παιδί σου. Φέτος, ειδικά, αυτή τη μοναδική εμπειρία βίωσαν πολλές γυναίκες της ελληνικής showbiz, με τις περισσότερες από αυτές να γίνονται για πρώτη φορά μητέρες. Και όπως είναι φυσικό, η μητρότητα τους έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή, πλημμυρίζοντας την φως, ευτυχία, και παιδικά χαμόγελα.

Με αφορμή την Ημέρα της Ημέρας, τη μέρα που κάθε χρόνο είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε όλες τις μητέρες του κόσμους, κάναμε μία αναδρομή στις Ελληνίδες celebrities που κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά το μωρό τους.

Ιδού, λοιπόν, οι -πιο χαρούμενες και λαμπερές από ποτέ- νέες μανούλες, που από φέτος θα γιορτάζουν και εκείνες τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου:

Ιωάννα Μαλέσκου

Πάνε μόλις λίγες μέρες από όταν η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Δανιάς υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους και η ευτυχία που βιώνουν δεν περιγράφεται.

Ελένη Φουρέιρα

Ποια δε θυμάται την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα που δημοσίευσε η πανέμορφη ποπ σταρ στο Instagram της; Λίγους μήνες αργότερα, Ελένη Φουρέιρα και Alberto Botia κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, ένα υπέροχο αγοράκι.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου έχει αλλάξει ολοκληρωτικά με τον ερχομό του γιου τους. Μαμά και μπαμπάς χαίρονται την κάθε στιγμή μαζί με το μικρό αγγελούδι τους.

Μαίρη Συνατσάκη

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Μαίρη Συνατσάκη έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Έκτοτε μοιράζεται συνεχώς με τους followers της, γλυκές φωτογραφίες και στιγμές-ορόσημα του νέου μέλους της οικογένειάς της με τον Ίαν Στρατή.

Αντιγόνη Ψυχράμη

Αντιγόνη Ψυχράμη και Δημήτρης Μακαλιάς, ένα από τα πιο όμορφα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz έγιναν για δεύτερη φορά γονείς τον περασμένο Νοέμβριο. Μετά τον γιο τους, ήρθε και το κοριτσάκι να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μητέρα λίγους μήνες πριν, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο σεφ, μάλιστα, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τον γιο του, αποδεικνύοντας πως είναι ένας τυπικός "χαζομπαμπάς".

Λάουρα Νάργες

Την πιο ξεχωριστή περίοδο της ζωής τους βιώνουν και η Λάουρα Νάργες με τον αγαπημένο της, Χρήστος Σαντικάι. Το ζευγάρι υποδέχτηκε, λίγους μήνες πριν, τον γιο του και η ευτυχία του δεν κρύβεται.

Μαντώ Γαστεράτου

Για δεύτερη φορά γονείς έγιναν οι Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ησιγόνης το περασμένο καλοκαίρι, αφού καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, τη μικρή αδερφούλα του γιου τους.

Ανίτα Μπραντ

Η make up artist κατάφερε να κρατήσει κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη της καθ'όλη τη διάρκειά της. Πλέον, εκείνη και ο Χάρης Χριστόπουλος δεν κρύβουν τη χαρά τους για το νέο μέλος που προστέθηκε στην πανέμορφη οικογένειά τους.

Ιωάννα Τούνη

Τους τελευταίους μήνες, η επιχειρηματίας και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, κρατώντας στην αγκαλιά τους τον πρώτο τους παιδί, ένα γλυκύτατο αγοράκι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ