Follow us

Φωτεινή Δάρρα | "Το χειρότερο που έχει γραφτεί για μένα είναι ότι είμαι κακιά..."

"Είναι ένα είδος bullying. Παιδιά, στοπ."

MissBloom TEAM
Φωτεινή Δάρρα Instagram

Συνέντευξη στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα;" παραχώρησε η Φωτεινή Δάρρα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια και τη συμμετοχή της στο J2US ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έχει γραφτεί για εκείνη.

Φωτεινή Δάρρα | "H γυναίκα πρέπει να εκτιμηθεί ξανά ως αξία μέσα στον κόσμο μας. Ίσως τότε να γίνει καλύτερος."

Πιο αναλυτικά, η ερμηνεύτρια δήλωσε πως θα συμμετείχε πολύ δύσκολα ως κριτής σε κάποιο talent show ενώ τόνισε πως ο βασικός λόγος για τον οποίο είπε "ναι" στο J2US ήταν ο παρτενέρ της, Πάνος Τριανταφύλλου. Η ίδια, στη συνέχεια της συνέντευξης αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε παραπονεθεί σε δημοσιογράφο αναφορικά με ένα ψευδές δημοσίευμα ενώ σημείωσε πως το χειρότερο πράγμα που έχει γραφτεί για εκείνη είναι πως είναι κακιά.

"Ήταν πολύ συνειδητή η απόφασή μου να συμμετάσχω στο J2US, διότι μου άρεσε πάρα πολύ το ταίρι μου. Ο Πάνος Τριανταφύλλου ήταν για μένα ο βασικός λόγος για τον οποίο δέχθηκα. Δύσκολα θα το ξανάκανα όμως, γιατί δεν είναι εύκολο να υπάρξει και πάλι αυτό το μομέντουμ. Πιστεύω πολύ στη στιγμή."

"Δεν μπορώ να πω κακό λόγο σε κάποιο, γι’ αυτό και δεν κάνω και μαθήματα φωνητικής σε άλλους."

"Έχω παραπονεθεί σε δημοσιογράφο για δημοσίευμα που με αφορούσε πριν χρόνια. Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι μου απάντησε πολύ ευγενικά και το κατέβασε αμέσως, γιατί ήταν ψευδές. Το χειρότερο που έχει γραφτεί για μένα είναι μία προσπάθεια να δημιουργηθεί η εικόνα ότι είμαι κακιά, δύσκολη. Είναι ένα είδος bullying. Παιδιά, στοπ. Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά.", είπε η Φωτεινή Δάρρα.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ