Follow us

Τα συγκλονιστικά πόδια της Ζέτας Δούκα | Ποζάρει 13 χρόνια πριν με εφαρμοστό μαύρο φόρεμα και "κόβει" την ανάσα

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της, έκανε η Ζέτα Δούκα το 2010 φορώντας ένα κομψό little black dress.

MissBloom TEAM
Ζέτα Δούκα NDP

Ως γνωστόν η μόδα εξελίσσεται συνεχώς, με νέες τάσεις να αναδύονται καθημερινά, ενώ παλαιότερες ανακυκλώνονται και επανέρχονται στο προσκήνιο ακόμη και μετά από δεκαετίες. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, οι οποίες παραμένουν σταθερές, όσο και αν διαφοροποιηθούν τα trends και η πιο τρανή απόδειξη αυτού είναι η φωτογραφία της Ζέτας Δούκας από το 2010 που εντοπίσαμε.

Η 36χρονη τότε ηθοποιός, της οποίας οι ενδυματολογικές επιλογές ανέκαθεν συγκέντρωναν ενδιαφέρον, έκανε μία υποδειγματική εμφάνιση, φορώντας το πιο διαχρονικό, γυναικείο κομμάτι.

Μιλάμε για το μικρό μαύρο φόρεμα, η ευελιξία του οποίου το καθιστά ένα must στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, ανεξαρτήτου εποχής και τάσεων. Με αυτό, η Ζέτα Δούκα δημιούργησε ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα looks της.

Τα συγκλονιστικά πόδια της Ζέτας Δούκα | Ποζάρει 13 χρόνια πριν με εφαρμοστό μαύρο φόρεμα και "κόβει" την ανάσα

Πιο καστανή από ποτέ, η ηθοποιός επέλεξε μία πολύ κομψή εκδοχή του, σε στενή εφαρμογή που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της και με ψηλό λαιμό που του χάριζε ένα σικ χαρακτήρα. Για παπούτσια, επέλεξε ένα ζευγάρι λιλά γόβες, ενώ για αξεσουάρ επέλεξε μία δερμάτινη τσάντα και εντυπωσιακά ασημένια σκουλαρίκια, που φώτιζαν το πρόσωπό της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ