Follow us

Θοδωρής Ρουσόπουλος για Μάρα Ζαχαρέα | "Αν δεν την αποσπώ από το να βλέπει Σασμό, τότε συζητάει μαζί μου"

Όλα όσα είπε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος για τη σχέση του με τη σύζυγό του και την καθημερινή τους ζωή.

MissBloom TEAM
Θόδωρος Ρουσόπουλος και Μάρα Ζαχαρέα NDP

Στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά" βρέθηκε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος. Ο γνωστός πολιτικός μίλησε στην Αθηναϊδα Νέγκα για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στην προσωπική του ζωή και στον γάμο του με τη Μάρα Ζαχαρέα.

"Είχαμε βάλει στη διάρκεια μιας νύχτας 7 φορές λάθος την πάνα και ο Θοδωρής καθότανε και σιδέρωνε το φορμάκι" | Η Μάρα Ζαχαρέα μιλά για τον Θοδωρή Ρουσόπουλο

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος αναφέρθηκε στην καθημερινότητά τους αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως η σύζυγός του αγαπάει να παρακολουθεί τη σειρά "Σασμός". O ίδιος παραδέχτηκε πως υποχωρήσεις γίνονται και από τις δύο μεριές ενώ τόνισε πως μέσα στην ημέρα δε συναντιούνται συχνά λόγω υποχρεώσεων.

"Εάν βρεθούμε στο σπίτι με τη σύζυγό μου και εάν δεν την αποσπώ από το να βλέπει τον "Σασμό”, τότε συζητάει μαζί μου. Εγώ ξυπνάω πολύ νωρίς το πρωί και πολλές φορές φεύγω και νωρίτερα, συναντιόμαστε πολύ λίγο το πρωί όταν συναντιόμαστε μέσα στη βδομάδα. Αυτό είναι το τέλειο για τα ζευγάρια. Μου είχε πει κάποια στιγμή ο πατέρας της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες, κάτι πολύ ωραίο, "ζεις μια ζωή με έναν άνθρωπο και αν είσαι τυχερός, δεν τον μαθαίνεις ποτέ”. Με τη Μάρα, έχουμε μάθει πολύ καλά ο ένας τον άλλο. Ξέρουμε πολύ καλά τι θα πειράξει τον καθένα μας. Προσπαθώ να μην την πειράζω πολύ, το ίδιο και εκείνη. Κάνουμε και οι δυο κάποιες υποχωρήσεις, δεν είμαστε και σε διαρκή τριβή κάθε μέρα. Δεν υπάρχει η καθημερινή επαφή γιατί, στην καθημερινή επαφή οι άνθρωποι θα τσακωθούν ακόμα και για το πιο απλό. Δεν το έχουμε αυτό μέχρι στιγμής."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ