Follow us

"Callista" | Οι διάσημες κυρίες που έδωσαν το παρών στα δέκατα γενέθλια του δημοφιλούς brand

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια χορταστική γεύση από τους σημαντικότερους σταθμούς της επιτυχημένης διαδρομής της "Callista".

MissBloom TEAM
'Callista' panoulis.gr

Με ένα λαμπερό event γιόρτασε η "Callista" τα δέκατα γενέθλια της το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στον ιδιαίτερο χώρο του 10AM Lofts στο Γκάζι. Μεταξύ των εκλεκτών προσκεκλημένων, βρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες του δημοφιλούς ελληνικού brand, οι οποίοι έδωσαν το "παρών" σε μια βραδιά γεμάτη χορό, μουσική και ενθουσιώδη διάθεση.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια χορταστική γεύση από τους σημαντικότερους σταθμούς της επιτυχημένης διαδρομής της "Callista" μέσα από μια σειρά εντυπωσιακών βίντεο προβολών. Μάλιστα, τρεις διακεκριμένοι Έλληνες εικαστικοί, ο Cacao Rocks, η Ντένη Θεοχαράκη και ο Ζώης Γέρος παρουσίασαν τους πίνακες που φιλοτέχνησαν ειδικά για τη βραδιά, αντλώντας έμπνευση από τα προϊόντα του brand, το οποίο εδώ και μια δεκαετία αποτελεί συνώνυμο της κομψότητας και της σύγχρονης θηλυκότητας.

Την υπέροχη κατακόκκινη τούρτα με το λογότυπο της εταιρείας η οποία ομολογουμένως "έκλεψε" την παράσταση, δημιούργησε η ομάδα του "Fresh", τα εξαιρετικά κρασιά της βραδιάς ήταν "Κυρ-Γιάννης" και τα tailor made cocktails "Belvedere". Την παραγωγή του event είχε η "White Ball" και την επικοινωνία η "AD Communication".

"Callista" | Οι διάσημες κυρίες που έδωσαν το παρών στα δέκατα γενέθλια του δημοφιλούς brand
Βάσω Στασινού
"Callista", Έβελυν Καζαντζόγλου
"Callista", Κατερίνα Γκαγκάκη
"Callista", Μαρέβα Γκραμπόφσκι
"Callista"
"Callista", Καίσαρη
"Callista"
"Callista"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ