Follow us

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για την τραγωδία στην Άρτα | "Μπορούμε να καταδικάσουμε τον μπαμπά που έκανε το λάθος..."

Το σχόλιό της για το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε στην Άρτα.

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου Instagram Erietta Kourkoulou

Με μία φωτογραφία του μονάκριβου γιου της και ένα μακροσκελές κείμενο σχολίασε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση όλα όσα συνέβησαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στην Άρτα.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | "Δεν αντέχω την κακία του κόσμου..." - Η ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει

Η γνωστή επιχειρηματίας θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για την τραγική υπόθεση όπου πατέρας ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητό του -για οκτώ ολόκληρες ώρες-, το 5 μηνών παιδί του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αναφέρθηκε στους γονείς στην Άρτα σημειώνοντας πως ήταν "χαμένοι από χέρι" αφού δεν είχαν καμία βοήθεια και υποστήριξη από το κράτος. Η ίδια μάλιστα τόνισε πως το ωφέλιμο δεν είναι να κατηγορήσουμε τον πατέρα αλλά να εστιάσουμε στο πραγματικό πρόβλημα που οδήγησε στο τραγικό αυτό γεγονός.

"Πήρε χρόνο…
Πήρε χρόνο ακόμα και για εμένα να καταλάβω ότι είναι δικός μου -
Πήρε χρόνο για εμένα που τον είχα στην κοιλιά μου 9 μήνες,
που του μιλούσα και του διάβαζα παραμύθια, που τον ένιωθα να στριφογυρίζει μέσα μου και καταλάβαινα πότε είχε λόξιγκα καιρό πριν τον πάρω αγκαλιά.
Για τον πατέρα του πήρε περισσότερο χρόνο η συνειδητοποίηση ότι έγινε μπαμπάς. Χρειάστηκε να αναπτύξει πρώτα μια στοιχειώδη επικοινωνία με το μωρό μας.
Πήρε χρόνο, αλλά είχαμε χρόνο.
Εγώ είχα τον χρόνο να καθίσω σπίτι και την δυνατότητα να τον παίρνω μαζί μου στην δουλειά.
Ο Βύρων είχε τον χρόνο να χτίσει σταδιακά την σχέση του λίγες ώρες κάθε μέρα μετά το γραφείο, γιατί δεν είχε χίλιες άλλες υποχρεώσεις στο σπίτι.
Είχαμε την πολυτέλεια του χρόνου που χρειαζόταν για να γίνουμε γονείς και να γίνουμε καλοί γονείς, όμως οι άνθρωποι που θρηνούν τον χαμό του παιδιού τους σήμερα, δεν είχαν χρόνο. Δεν είχαν βοήθεια. Δεν είχαν την υποστήριξη που δικαιούνταν από το κράτος.
Ήταν χαμένοι από χέρι…
Μπορούμε να καταδικάσουμε τον μπαμπά που έκανε το λάθος, αλλά θα ήταν πιο ωφέλιμο να εστιάσουμε στο πραγματικό πρόβλημα που τον οδήγησε εκεί, για να μην ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο.", έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ