Follow us

Elliot Page | Εμφανίζεται χωρίς μπλούζα και μιλά για τη δυσφορία που ένιωθε όταν είχε στήθος

Ο ηθοποιός Elliot Page, ανήρτησε μία φωτογραφία στα social media, όπου ποζάρει με αυτοπεποίθηση χωρίς μπλούζα.

Elliot Page Instagram

Ο Καναδός ηθοποιός και παραγωγός ταινιών, Elliot Page, ενόψει καλοκαιριού ανέβασε φωτογραφία στα social media χωρίς μπλούζα, εκφράζοντας τη δυσφορία που ένιωθε στο παρελθόν με το σώμα του.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: "Η δυσφορία ήταν ιδιαίτερα έντονη το καλοκαίρι. Χωρίς στρώσεις, μόνο με ένα μπλουζάκι - ή με στρώσεις και αχ, τόσο ιδρωμένος - κοιτούσα συνεχώς κάτω, αναπροσαρμόζοντας το υπερμεγέθες μπλουζάκι μου. Νιώθω τόσο ωραία να λιάζομαι στον ήλιο τώρα, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να το βιώσω αυτό, τη χαρά που νιώθω στο σώμα μου. Είμαι τόσο ευγνώμων γι' αυτό που μου επέτρεψε ο επαναπροσδιορισμός φύλου και ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα από το ταξίδι μου σύντομα".

O 36χρονος ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη του, σχετικά με το coming out ως τρανς άνδρας, είχε σχολιάσει συγκινημένος: "Βγαίνεις από το μπάνιο, η πετσέτα τυλιγμένη γύρω σου, κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και λες, αυτός είμαι. Δεν είχα πλέον καμία στιγμή πανικού. Δεν έχω τις στιγμές που είχα στο παρελθόν. Πιάνω το στήθος μου και νιώθω άνετα με το σώμα μου για πρώτη φορά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ