Follow us

Αngelina Jolie | " Ήταν το καλύτερο σεξ που έκανα ποτέ"

Ποιος είναι ο ηθοποιός (και συμπρωταγωνιστής της) που δημιούργησε τόσο έντονα συναισθήματα στην 47χρονη ηθοποιό;

MissBloom TEAM
Angelina Jolie Splash News / Ideal Image

Η δημοφιλής ηθοποιός Αngelina Jolie είπε σε συνέντευξή της ότι το "καλύτερο σεξ" που έκανε ποτέ ήταν με τον συμπρωταγωνιστή της, Denzel Washington.

Η Jolie εμφανίστηκε δίπλα στον Washington στο θρίλερ του 1999, "Συλλέκτης Οστών". Στην ταινία, υποδύεται τον ρόλο μιας αστυνομικού που ερωτεύεται τον ιατροδικαστή, τον οποίο υποδύεται ο Washington, καθώς συνεργάζονται για να προσπαθήσουν να συλλάβουν έναν κατά συρροή δολοφόνο που απαγάγει και δολοφονεί βάναυσα τα θύματά του.

" 'Επρεπε για χάρη των ρόλων μας να αποκτήσουμε μία πολύ δυνατή οικειότητα για να βοηθήσουμε την "ανάπτυξη" της πλοκής της ταινίας", τόνισε η ηθοποιός.

Σε μια συνέντευξη της στο Dark Horizons το 1999, για την επόμενη της ταινία της, "Girl, Interrupted", η Αngelina Jolie είπε: "Είναι υπέροχο να σαγηνεύεις κάποιον με το μυαλό σου, για εμένα αυτό ήταν τόσο ερωτικό".

Στην ταινία, οι δύο χαρακτήρες μοιράζονται ένα πολύ δυνατό ταξίδι αναζήτησης, και δημιουργούν μια βαθιά σχέση που εξελίσσεται μεταξύ τους. Αναφερόμενη σε μια σκηνή της ταινίας που χρησιμοποιεί την όσφρηση και το μυαλό της για να σαγηνεύσει τον Λίνκολν, η Αngelina Jolie δήλωσε ότι αυτό ήταν το "καλύτερο σεξ που έκανα ποτέ".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ