Follow us

"Το ζητούμενο είναι να μην είναι μπαλάκι το παιδί..." | H Βάνεσα Αδαμοπούλου μιλάει για τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση

Όλα όσα είπε η τραγουδίστρια με αφορμή το νέο της τραγούδι με τίτλο "Χώρισα χθες".

MissBloom TEAM
Βανέσα Αδαμοπούλου NDP

Συνέντευξη στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα;” παραχώρησε η Βανέσα Αδαμοπούλου, με αφορμή το νέο της τραγούδι με τίτλο "Χώρισα χθες”. Η τραγουδίστρια μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει σήμερα με τον Ιωάννη Παπαζήση.

Έλενα Ασημακοπούλου | "Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω δεν είχα δουλειά, δεν είχα χρήματα στην άκρη..."

Συγκεκριμένα, η Βανέσα Αδαμοπούλου ανέφερε πως μέσα από το καινούργιο της τραγούδι επιθυμεί να απενοχοποιήσει τον χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση. Η ίδια σημείωσε πως οι δυο τους χώρισαν πριν από δύο ολόκληρα χρόνια ενώ τόνισε πως σήμερα έχουν μία καλή σχέση. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε επίσης και για τον γιο τους, Ιάσονα, λέγοντας μεταξύ άλλων πως τα πάντα γίνονται για εκείνον.

"Είναι ένα τραγούδι που μιλάει για τον χωρισμό, λέει "χώρισα κι εγώ, λίγη ησυχία επιτέλους να βρω”. Από τότε που χώρισα εγώ έχουν περάσει δυο χρόνια. Με αυτό το τραγούδι θέλω να απενοχοποιηθεί ο χωρισμός. Ναι, είναι κάτι δύσκολο, είναι ζόρικο αλλά δεν υπάρχει τέλος γενικά στη ζωή μας. Το σημαντικό δεν είναι τι μας έρχεται. αλλά το πως το αντιμετωπίζουμε. Δεν υπάρχει ψυχραιμία σε αυτά, θεωρώ πολύ υγιές και γόνιμο να ζεις τη στεναχώρια σου."

"Με τον Ιωάννα είμαστε μια χαρά, είμαστε σε πολύ καλή συνεννόηση γιατί έχουμε και το παιδί. Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχουμε διαζύγιο γιατί δεν είχαμε γάμο, υπάρχει μια συνεννόηση μεταξύ μας. Δεν έχουμε μεζούρα που να μετράει πόσο θα είναι το παιδί με τον έναν και πόσο με τον άλλον. Η βάση του είναι στο σπίτι μαζί μου αλλά κάθε εβδομάδα, τουλάχιστον δυο βράδια το παιδί θα κοιμηθεί στον μπαμπά του. Είναι αυτονόητο. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Το ζητούμενο είναι να μην είναι μπαλάκι το παιδί.", σημείωσε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ