Follow us

Κατερίνα Καραβάτου | Η γλυκιά ανάρτηση για τα γενέθλια του κατάξανθου Αρίωνα που γίνεται σήμερα 7 ετών

"Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σε βοηθήσω να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου..."

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καραβάτου Instagram

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο γιος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, Αρίωνας. Η παρουσιάστρια του "My Style Rocks" και ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή ωστόσο όπως όλα δείχνουν, για τα παιδιά τους είναι πάντα ενωμένοι.

Η Κατερίνα Καραβάτου υιοθέτησε το χτένισμα που πιστεύαμε πως δεν θα επιστρέψει ποτέ στη μόδα

Σήμερα, το πρώην ζευγάρι έκανε μέσα από τα social media γλυκές αναρτήσεις για τα γενέθλια του 7χρονου πια Αρίωνα, δημοσιεύοντας γλυκές φωτογραφίες. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου ανήρτησε μία φωτογραφία έχοντας στην αγκαλιά της τον γιο τους σημειώνοντας πως θα κάνει τα πάντα για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

"Αρίωνά μου, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σε βοηθήσω να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου. Αυτή η αγκαλιά μου δίνει τη δύναμη να κάνω τα πάντα."

Με τη σειρά του, ο Κρατερός Κατσούλης δημοσίευσε μία αντίστοιχα γλυκιά φωτογραφία στέλνοντας δημόσια ευχές στον μονάκριβό του και υπογραμμίζοντας πόσο πολύ τον λατρεύει.

"Αγόρι μου ,αντράκι μου, παιδάκι μου ,ψυχή μου , φωτεινέ μου, λαμπερέ μου, κόσμε μου …Χρόνια πολλά ❤️ Να’ναι η ζωη σου πάντα γεμάτη φως ,αγάπη ,χαρα, υγεία και να ‘σαι πάντα δυνατός, στέρεος ,τρυφερός,έντιμος, γενναιόδωρος και υπέροχος όπως είσαι ήδη🙏
περήφανος και ευγνώμων που υπάρχεις και με έκανες μπαμπά σου🙏
πάντα δίπλα σου , πάντα κοντά σου, πάντα μαζί σου💪Σε λατρεύω 🙏❤️❤️❤️❤️"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ