Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | "Δε μπορώ να αυτοπροσδιοριστώ με τον όρο μαμά"

Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε ανοιχτά για τη μητρότητα και τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Μία απολαυστική συνέντευξη στην εκπομπή "Ελένη" παραχώρησε η Μαίρη Συνατσάκη. Η γνωστή επιχειρηματίας, που έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν από πέντε ολόκληρους μήνες, μίλησε ανοιχτά για το νέο αυτό κεφάλαιο στη ζωή της, για τις αλλαγές που έχει φέρει η μικρή Ολίβια αλλά και για τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή.

Μαίρη Συνατσάκη | "Χρειάστηκα 5 μήνες με τη μικρή για να συνειδητοποιήσω την πιο άβολη αλήθεια"

Πιο αναλυτικά, η Μαίρη Συνατσάκη σημείωσε πως ακόμη δε μπορεί να αυτοπροσδιοριστεί ως μαμά ενώ παραδέχτηκε πως ως μητέρα κάνει και νιώθει οτιδήποτε κάποτε θεωρούσε υπερβολικό. Η ίδια δήλωσε για ακόμα μία φορά πως η σκέψη της μητρότητας ήρθε μαζί με τον Ίαν Στρατή ενώ ανέφερε πως είναι πολύ βοηθητικός με τη μικρή Ολίβια.

"Είμαι μια γυναίκα που δεν μπορώ να αυτοπροσδιοριστώ ούτε με το πώς ένιωθα πριν γεννήσω, ούτε και με τον όρο μαμά ακόμα. Πριν γίνω μαμά μου έλεγαν για το συναίσθημα του έρωτα που παθαίνεις με το παιδί και τους έλεγα ‘"αυτά είναι υπερβολές"."

"Είναι πολύ βοηθητικός με το μωρό και κάνει τα πάντα. Η σκέψη της μητρότητας ήρθε μαζί με τον Ιαν. Αν δεν έβρισκα έναν άνθρωπο συναισθηματικά διαθέσιμο δεν θα ήθελα να γίνω μαμά", δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ