Follow us

Εύη Βατίδου | Η φωτογραφία με τον κατά 12 χρόνια νεότερο σύντροφό της που προκάλεσε αντιδράσεις

"Μερικές φορές, οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία!".

MissBloom TEAM
Εύη Βατίδου Instagram

Full in love φαίνεται πως είναι μετά από καιρό η Εύη Βατίδου. Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια ανέβασε πρόσφατα μια σπάνια φωτογραφία με το σύντροφό της, Ηλία Κωνσταντίνου κι αν και οι δυο τους δείχνουν πολύ καλά μαζί, η φωτογραφία γέμισε με αρνητικά σχόλια.

Πιο καλλίγραμμη και σέξι από ποτέ | Η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει topless και βάζει "φωτιά" στο Instagram

Ο λόγος; Η διαφορά ηλικίας του 47χρονου μοντέλου με τον 35χρονο. Εκείνος πάντως είχε σχολιάσει το θέμα στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" λέγοντας: "Το μόνο χάσμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε μένα και την Εύη είναι το χιλιομετρικό. Προσπαθούμε να λύσουμε τη διαφορά Αθήνας- Θεσσαλονίκης. Υπάρχει μια δυσκολία αλλά αυτό είναι που μας έφερε και κοντά. Όταν έρχομαι στην Αθήνα ή εκείνη στη Θεσσαλονίκη μένουμε μαζί".

Η Αμαλία και η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου ήταν δύο πανέμορφα και ξανθά κορίτσια | Η γλυκιά φωτογραφία από τα παιδικά τους χρόνια

Η διαφορά ηλικίας φαίνεται πως περνά αδιάφορη και στην Εύη Βατίδου, η οποία έγραψε στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας: "Μερικές φορές, οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία!".

Δες την ανάρτησή της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ