Follow us

Άννα Πρέλεβιτς | Οι υπέροχες φωτογραφίες από το bachelorette πάρτι της με καλεσμένη τη Δούκισσα Νομικού

Σε λίγο καιρό, η Άννα Πρέλεβιτς πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Νικήτα Νομικό.

MissBloom TEAM
Άννα Πρέλεβιτς Instagram

Το bachelorette πάρτι της διοργάνωσε το Σάββατο, 13 Μαΐου η Άννα Πρέλεβιτς η οποία πολύ σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Νικήτα Νομικό.

Άννα & Τέα Πρέλεβιτς | Ηλιοκαμένες και καλλονές σε φωτογραφία τους από το 2010

Το γνωστό μοντέλο φαίνεται πως πέρασε ένα υπέροχο Σάββατο με τις φίλες της, την αδερφή και τη νύφη της, Δούκισσα Νομικού, ενώ μοιράστηκε με τους followers της πολλές φωτογραφίες από το πάρτι. Πιο αναλυτικά, η Άννα Πρέλεβιτς έδειξε να διασκεδάζει ιδιαίτερα πολύ με την κοριτσοπαρέα της, γιορτάζοντας ως "bride to be". Η ίδια σημείωσε μάλιστα πως δε θα ξεχάσει ποτέ τη σημερινή μέρα ενώ ευχαρίστησε όλα τα κορίτσια που βρέθηκαν εκεί.

"𝑻𝒉𝒆 𝑶𝒏𝒆 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝑨𝒏𝒏𝒂’𝒔 𝑩𝒂𝒄𝒉𝒆𝒍𝒐𝒓𝒆𝒕𝒕𝒆”
@teaprelevic, αδερφούλα μου σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες να οργανώσουμε το Bachalorette μου μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα γιατί αποφάσισα όπως πάντα .. τελευταία στιγμή! 🙈🥰 Τι θα έκανα χωρίς εσένα!! Και σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου που καταφέρετε να έρθετε όλες σε such short notice 💕 Σας αγαπώ όλες πολύ πολύ! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη σημερινή μέρα που ήμασταν όλες μαζί κοριτσιπαρέα 👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ