Follow us

Τζένη Μπαλατσινού | Οι ευχές στον Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά του και η throwback φωτογραφία με "άφρο" μαλλιά

"Σου εύχομαι πάντα να περπατάς στο δρόμο και να σε φωνάζουν με το μικρό σου όνομα..."

MissBloom TEAM
Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας Instagram

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας, με τη Τζένη Μπαλατσινού να του εύχεται από νωρίς το πρωί, με τον πιο ωραίο τρόπο. Η γνωστή επιχειρηματίας δημοσίευσε δημοσίευσε στα προσωπικά της social media μία φωτογραφία του αγαπημένου της συζύγου, σημειώνοντας στη λεζάντα ένα κείμενο γεμάτο ευχές.

Η Αμαλία και η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου ήταν δύο πανέμορφα και ξανθά κορίτσια | Η γλυκιά φωτογραφία από τα παιδικά τους χρόνια

Πιο αναλυτικά, η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε για τα γενέθλια του Βασίλη Κικίλια να δημοσιεύσει μία φωτογραφία του την οποία τράβηξε τον Μάιο του 2020, μία μέρα πριν τη λήξη της καραντίνας. Η ίδια σημείωσε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να αναρτήσει τη συγκεκριμένη εικόνα ενώ ανάμεσα στις ευχές που έγραψε στον αγαπημένο της, υπογράμμισε δίχως δισταγμό πόσο πολύ τον αγαπά.

"Με αυτή την φωτό θέλω να σου πω Χρόνια Πολλά! Την τράβηξα Μάιο 2020 γιατί εσύ και ο #Ηρακλής είχατε το ίδιο μαλλί, γιατί την άλλη ημέρα άνοιγαν τα κομμωτήρια, γιατί ήθελα μέσα από τα άφρο μαλλιά σου να αποτυπώσω όλα αυτά που συνέβησαν εκείνη την περίοδο…

Σου εύχομαι πάντα να περπατάς στο δρόμο και να σε φωνάζουν με το μικρό σου όνομα, να συνεχίσεις να έχεις αφοσίωση, συνέπεια και αυθεντικότητα σε ό,τι κάνεις, να συνεχίσεις να γελάς μέχρι δακρύων μαζί με τον Ηλία, όταν θυμάστε παλιές μπασκετικές ιστορίες, να συνεχίσεις να έχεις την ευαισθησία που βλέπει πάντα δυνατότητες στα πράγματα, και να λες πάντα την αλήθεια σου.. Σε αγαπάμε πολύ!", σημείωσε η Τζένη Μπαλατσινού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ