Follow us

Loreen | Αγνώριστη η νικήτρια της Eurovision 19 χρόνια πριν στην πρώτη της οντισιόν - Δείτε το βίντεο

Η ''βασίλισσα της Eurovision'' σε οντισιόν στον διαγωνισμό Idol ήταν εντελώς διαφορετική.

loreen Splash

Η Σουηδή τραγουδίστρια Loreen, κάνει ξανά περήφανη τη χώρα της, με τη δεύτερη νίκη της στην Eurovision, με το τραγούδι Tattoo. Η καλλιτέχνιδα φαινόμενο, είναι η πρώτη γυναίκα που κατάφερε να κερδίσει δύο φορές στον διαγωνισμό. Η πρώτη της νίκη ήταν 11 χρόνια πριν με το τραγούδι Euphoria.

Το "Euphoria" είναι ένα ηλεκτρονικό dance-pop τραγούδι με δυνατούς και ανεβαστικούς στίχους. Τα συναισθηματικά και δυναμικά φωνητικά της Loreen, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, το έκαναν να ξεχωρίσει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Με το τραγούδι Tattoo, αυτή είναι η έβδομη νίκη στη σειρά για τη Σουηδία μετά τις χρονιές 1974, 1984, 1991, 1991, 2012 και 2015. Η Σουηδία πλέον μοιράζεται τον τίτλο της "βασίλισσας της Eurovision" μαζί με την Ιρλανδία αφού έχουν αμφότερες από επτά νίκες – τις περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Επίσης, η καλλιτέχνιδα μετά από αυτή την επιτυχία κατάφερε να ισοφαρίσει τον Johnny Logan.

Η τραγουδίστρια έγινε γρήγορα viral στα social media, με αποτέλεσμα να ψάχνουν πολλοί πράγματα για το παρελθόν της. Αυτό που κατάφεραν να ''ξεθάψουν'' ήταν την πρώτη της οντισιόν στο "Idol" της Σουηδίας, το 2004.

Εκεί τη βλέπουμε σε ηλικία 20 χρονών, με ένα εντελώς διαφορετικό λουκ, με κοντό κατσαρό μαλλί και χωρίς τις χαρακτηριστικές μακριές αφέλειες. Η φωνή της ωστόσο, ήταν από τότε φοβερή, αφού κέρδισε και τότε τις εντυπώσεις των κριτών με ένα τραγούδι της Alicia Keys.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ