Follow us

"Η Γιορτή της Μητέρας απέκτησε άλλο νόημα..." | Η συγκινητική ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Πριν από λίγες μέρες, η γνωστή παρουσιάστρια έγινε για πρώτη φορά μητέρα φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram

Πριν από λίγες μέρες, η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε για πρώτη φορά μητέρα φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Έτσι η γνωστή παρουσιάστρια, χθες γιόρτασε για πρώτη φορά τη Γιορτή της Μητέρας, δημοσιεύοντας μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία γλυκιά φωτογραφία και ένα άκρως συγκινητικό κείμενο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μόλις δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγες ώρες, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία από τα πατουσάκια της νεογέννητης κόρης της σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως η Γιορτή της Μητέρας έχει αποκτήσει άλλο νόημα. Η ίδια δήλωσε επίσης πως εδώ και λίγες μέρες ανακαλύπτει μία νέα πραγματικότητα κάνοντας κυριολεκτικά και μεταφορικά baby steps.

""Πατουσάκια… δια χειρός" 👼👣 🤍 🙏 🧿 Μόλις λίγες μέρες που έχεις έρθει στον κόσμο και μαζί σου ανακαλύπτω, μέρα τη μέρα, έναν νέο κόσμο. Baby steps κυριολεκτικά, στη νέα μας καθημερινότητα και πραγματικότητα. Από σήμερα, η Γιορτή της Μητέρας απέκτησε άλλο νόημα. Σου υπόσχομαι όμως, ότι θα προσπαθώ κάθε μέρα να είναι "γιορτή", με τα εύκολα, τα δύσκολα, με όλα όσα η ζωή μάς φέρει. Πάντα στο πλευρό σου. Ζωή μου.
Με αγάπη, η μαμά σου.


Χρόνια μας πολλά μανούλες 🤍", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ