Follow us

Ζήνα Κουτσελίνη | Η σπάνια εμφάνιση της με την κούκλα κόρη της

Η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη έγινε για πρώτη φορά νονά και συνοδεύτηκε στο εκκλησάκι από τον σύζυγο και την κόρη της.

Κουτσελίνη Instagram

Η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη, βάφτισε την κόρη του Σπύρου Σιγούρου και της Μαίρης Αρώνη, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Αφίδνες.

Συγκεκριμένα, η βάφτιση έγινε λίγο μετά τις 18:00, όπου στο κτήμα υποδέχτηκαν συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Η νονά της μας αποκάλυψε μέσω δημοσίευση της στο Instagram από τη βάφτιση, ότι η μικρή βαφτίστηκε Δέσποινα - Ελένη και θα τη φωνάζουν Δελένια.

Η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη και ο Σπύρος Σιγούρος απέκτησε την κόρη του τον Νοέμβριο του 2022. Η παρουσιάστρια είχε ανακοινώσει το ευχάριστο γεγονός στην εκπομπή της, Αλήθειες με τη Ζήνα και με δάκρυα στα μάτια είχε πει ότι θα είναι η νονά της μικρής.

Η Ζήνα φυσικά στη βάφτιση συνοδευόταν από την κόρη της Έμμα και τον σύζυγό της, Αντώνη Παπασταθόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2002, ενώ το 2010 ήρθε στον κόσμο η μονάκριβη κόρη τους. Τα βλέμματα τράβηξαν το εντυπωσιακό ροζ κρουαζέ φόρεμα της παρουσιάστριας.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τη βάφτιση

Ζήνα Κουτσελίνη | Η σπάνια εμφάνιση της με την κούκλα κόρη της
Βάφτιση
βάφτιση
Βάφτιση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ