Ζήνα Κουτσελίνη | Η σπάνια εμφάνιση της με την κούκλα κόρη της

Η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη έγινε για πρώτη φορά νονά και συνοδεύτηκε στο εκκλησάκι από τον σύζυγο και την κόρη της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη, βάφτισε την κόρη του Σπύρου Σιγούρου και της Μαίρης Αρώνη, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Αφίδνες.

Συγκεκριμένα, η βάφτιση έγινε λίγο μετά τις 18:00, όπου στο κτήμα υποδέχτηκαν συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Η νονά της μας αποκάλυψε μέσω δημοσίευση της στο Instagram από τη βάφτιση, ότι η μικρή βαφτίστηκε Δέσποινα - Ελένη και θα τη φωνάζουν Δελένια.

Η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη και ο Σπύρος Σιγούρος απέκτησε την κόρη του τον Νοέμβριο του 2022. Η παρουσιάστρια είχε ανακοινώσει το ευχάριστο γεγονός στην εκπομπή της, Αλήθειες με τη Ζήνα και με δάκρυα στα μάτια είχε πει ότι θα είναι η νονά της μικρής.

Η Ζήνα φυσικά στη βάφτιση συνοδευόταν από την κόρη της Έμμα και τον σύζυγό της, Αντώνη Παπασταθόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2002, ενώ το 2010 ήρθε στον κόσμο η μονάκριβη κόρη τους. Τα βλέμματα τράβηξαν το εντυπωσιακό ροζ κρουαζέ φόρεμα της παρουσιάστριας.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τη βάφτιση