Follow us

Το σπίτι της Πόπης Τσαπανίδου | Η μοντέρνα κουζίνα και οι εντυπωσιακοί πίνακες ζωγραφικής

Η έμπνευση που έψαχνες για τη διακόσμηση του σπιτιού σου έρχεται απευθείας από το σπίτι της Πόπης Τσαπανίδου.

MissBloom TEAM
Πόπης Τσαπανίδου NDP

Η Πόπη Τσαπανίδου, πριν από την ενασχόλησή της με την πολιτική, βρισκόταν επί χρόνια στην πρώτη γραμμή των δημοσιογράφων της χώρας μας. Μαζί με άλλες γυναίκες της δημοσιογραφίας, εκπροσωπούσε επάξια και δυναμικά το γυναικείο φύλο στον στίβο της ενημέρωσης.

Μπορεί πλέον να διανύει ένα νέο μονοπάτι επαγγελματικά, ωστόσο κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά και δεν έχουν αλλάξει για εκείνη, με ένα από αυτά είναι, αναμφίβολα, η αισθητική της.

Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram ξεχωρίζει, με την πρώτη ματιά, το σπίτι της πολιτικού, που ακολουθεί μία μοντέρνα φιλοσοφία και αποτελεί σίγουρα μία πρόταση για όσες αναζητούν μία ανανέωση στον χώρο τους.

Σε όλο το σπίτι, εκτός της κουζίνας, κυριαρχεί το ξύλινο πάτωμα, προσφέροντας έναν αέρα ζεστασιάς στον χώρο, ενώ αρκετοί από τους τοίχους είναι διακοσμημένοι με μικρούς και μεγαλύτερους πίνακες.

Φυσικά, ξεχωρίζουν οι δύο πίνακες που βρίσκονται στο σαλόνι της Πόπης Τσαπανίδου, πάνω ακριβώς από τον μοντέρνο γκρι καναπέ και τα χρωματιστά μαξιλάρια του. Τα μίνιμαλ σχέδιά τους και οι γήινες αποχρώσεις τους συμπληρώνουν ιδανικά τη διακόσμηση του χώρου.

Η κουζίνα της πολιτικού είναι και αυτή πολύ σύγχρονη και εντυπωσιακή. Σε ολόλευκο χρώμα, πάγκοι και ντουλάπια, αποπνέεουν μία ηρεμία, απαραίτητη για την έμπνευση που απαιτεί η μαγειρική.

Όσο για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, η Πόπη Τσαπανίδου διατηρεί έναν πολύ προσεγμένο και καταπράσινο κήπο. Δέντρα, θάμνοι και ψάθινες υφές στη διακόσμηση του κήπου, δένουν αρμονικά και δημιουργούν μία όαση γαλλήνης στο σπίτι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ