Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια - Κωνσταντίνος Δέδες | Είναι τελικά ζευγάρι; Η πρώτη επίσημη απάντηση

"Με πήρε πολύς κόσμος να με ρωτήσει αν ισχύει..."

MissBloom TEAM
Ζέτα Μακρυπούλια NDP

Καλεσμένος στην εκπομπή "The 2Night Show" βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Δέδες. Ο γνωστός οδοντίατρος, παρουσιαστής και Πρόεδρος της Τεχνόπολης συνάντησε για πρώτη φορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης.

Χρήστος Λούλης | "Ήταν λάθος αυτό που είπα για τη Ζέτα Μακρυπούλια - Κάποιος έπρεπε να με βάλει στη θέση μου"

Πιο αναλυτικά, ο Κωνσταντίνος Δέδες μίλησε για την επαγγελματική του πορεία ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στην καλή του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια, και στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι ζευγάρι. Συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε πως η ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι πολύ καλή του φίλη, εδώ και πολλά χρόνια, ενώ συμπλήρωσε πως οι δυο τους γελάνε με όλα τα εξώφυλλα που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

"Είναι πάρα πολύ καλή μου φίλη η Ζέτα. Το λιμάνι της το βρήκε φιλικά. Γελάμε με τα εξώφυλλα που μας θέλουν ζευγάρι με τη Ζέτα. Υπάρχουν δύο πράγματα που μπορείς να κάνεις με τέτοια εξώφυλλα. Ή γελάς ή αναρωτιέσαι "το τύπωσαν; το έβαλαν εξώφυλλο;”. Είμαστε χρόνια φίλοι. Με πήρε πολύς κόσμος να με ρωτήσει αν ισχύει μετά το εξώφυλλο. Αν το σκεφτείς ήρεμα αναρωτιέσαι αν μπορεί να γίνει και σε κάτι και πιο σοβαρό.", σημείωσε ο Κωνσταντίνος Δέδες.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ