Follow us

Ρούλα Ρέβη | "Πήγα μόνη μου στο νοσοκομείο και λέω "πεθαίνω""

Η Ρούλα Ρέβη σε μία εξομολογητική συνέντευξη μιλά για τις κρίσεις πανικού

Ρούλα Ρέβη Instagram

Η καταξιωμένη φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ, μίλησε για τις σκοτεινές περιόδους που έχει βιώσει στη ζωή της, όταν την είχε καταβάλλει το στρες της εργασίας της.

Για την ακρίβεια, στην αναφορά της δημοσιογράφου, ότι είναι μία πολύ δυναμική γυναίκα με φεμινιστική φωνή, αποφάσισε να απαντήσει με μία εξομολόγηση.

"Ορκίζομαι ότι δεν έχω τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση όσο φαίνεται. Είμαι βέβαιη γι΄αυτό που αποφασίζω και ίσως αυτό βγάζει μια αυτοπεποίθηση στους άλλους. Έχω περάσει πολλές σκοτεινές περιόδους και μεγάλη κρίση πανικού σε νεαρή ηλικία, από τα 23 μέχρι τα 25 που ήμουν και σε φάση υπερκόπωσης από την δουλειά. Δεν ήξεραν ακριβώς και τι να μου πούνε.

Δηλαδή έχει τύχει να πάω στο νοσοκομείο μόνη μου γιατί είχα ταχυκαρδία και λέω "πεθαίνω". Αλλά ήμουν 25 χρονών και ήταν φυσιολογικό. Οπότε βρέθηκαν δυο άνθρωποι στον δρόμο μου, μου εξήγησαν ότι έχω πάρα πολύ στρες, και εκεί γνώρισα την ψυχοθεραπεία. Έχω πολύ σκοτεινά μονοπάτια στη ζωή μου και ας μη φαίνεται".

Επεσήμανε: "Έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις για τη δουλειά μου και έχω κάνει πράγματα που δεν θα ήθελα να έχω κάνει. Έχω δεχθεί συμπεριφορές που δεν θα έπρεπε να τις δεχθώ ή θα ήταν πολύ σωστό να σηκωθώ να φύγω εκείνη την ώρα.

Υπήρχε μπούλινγκ ακόμα και για τον τρόπο που μπορεί να ήσουν ντυμένος στη δική μας τη δουλειά γιατί εμείς κάναμε μόδα. Μου έχει συμβεί αυτό γιατί κάποια θεωρούσε ότι έπρεπε οι φωτογράφοι να πηγαίνουμε με Chanel και Hermes. Έπρεπε να τα υπερπηδήσεις αυτά και να σε διαλέγει ο άλλος αναγκαστικά γιατί είσαι καλός".

Ρούλα Ρέβη | "Πήγα μόνη μου στο νοσοκομείο και λέω "πεθαίνω""

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ