Follow us

Sia | Η ανατρεπτική τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της

Η τραγουδίστρια Sia παντρεύτηκε σε μυστική τελετή τον Dan Bernard

Sia Instagram

Η βραβευμένη Αυστραλή τραγουδίστρια Sia, φαίνεται να παντρεύτηκε τον Dan Bernard σε μια ''μυστική'', φαντασμαγορική τελετή στην Ιταλία στις 8 Μαΐου. Η τραγουδίστρια του "Chandelier" δεν ανακοίνωσε τον γάμο της, αλλά η Page Six πήρε φωτογραφίες από την τελετή στη Villa Olivetta, το σπίτι των σχεδιαστών Stefano Dolce και Domenico Gabbana στο Portofino. Αυτός είναι ο ίδιος χώρος όπου η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker αντάλλαξαν όρκους τον Μάιο του 2022.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τη Sia, 47 ετών, να φορά ένα παστέλ ροζ, κεντημένο με δαντέλα, γοργονέ φόρεμα. Το χτένισμά της ήταν ένα περίπλοκο updo, στερεωμένο με ένα πέπλο. Ο Bernard φορούσε ένα γαλάζιο κοστούμι και παπιγιόν, με μαύρα παπούτσια. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν μόνο έξι καλεσμένοι στο γάμο, μεταξύ των οποίων η νύφη και ο γαμπρός, αναφέρει το Entertainment Tonight.

Η ταυτότητα του Bernard ήταν προηγουμένως άγνωστη. Όταν παρακολούθησαν την πρεμιέρα του West Side Story στο Λος Άντζελες τον Δεκέμβριο του 2021, η Daily Mail τον ανέφερε ως "άνθρωπο μυστηρίου". Οι δυο τους φορούσαν ασορτί μαύρα σύνολα, με τον Bernard με ολόσωμη φόρμα και τη Sia με ένα φόρεμα. Δεν είναι σαφές πόσο καιρό η Sia και ο Bernard έχουν σχέση.

Η Sia, της οποίας το πλήρες όνομα είναι Sia Furler, γεννήθηκε στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας αναγνωρίστηκε διεθνώς με το άλμπουμ της 1000 Forms of Fear το 2014 και το σινγκλ "Chandelier".

Ο γάμος της Sia με τον Bernard είναι ο δεύτερος της. Ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον παραγωγό ντοκιμαντέρ Erik Anders Lang από το 2014 έως το 2016. Υιοθέτησε δύο 18χρονα αγόρια το 2019, για τα οποία είπε η Sia στο The Morning Mash Up το 2020, "Ναι, τους αγαπώ".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ