Follow us

Η Φωτεινή Αθερίδου δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της, μέσα από το μαιευτήριο

Πριν από λίγες ώρες, η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη έγινε μαμά για δεύτερη φορά.

MissBloom TEAM
Φωτεινή Αθερίδου

Τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες η Φωτεινή Αθερίδου. Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη έφερε στον κόσμο το βράδυ της Δευτέρας τον δεύτερο γιο της και έκτοτε, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Baby boom | Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου

Η ίδια μάλιστα, δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες μαζί του μέσα από το μαιευτήριο, θέλοντας έτσι να κρατήσει για πάντοτε αυτές τις στιγμές. Η ίδια μάλιστα, σημείωσε πως δε θα ξεχάσει ποτέ αυτή τη μέρα ενώ αποκάλυψε πως αυτή τη φορά γέννησε με φυσιολογικό τοκετό, προτρέποντας τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία να μη φοβηθούν.

"15/5/2023 μια μέρα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει !

Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της ! Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή το Βασίλη Βεργέτη, αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τη σιγουριά του και την εμπειρία του έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα !

Ευχαριστώ και τη μαία μου Νόπη Κυριακιδου για τη στήριξη της όλες αυτές τις ώρες ! Δε θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς εκείνη. Ευχαριστώ θερμά το μαιευτήριο για την υπέροχη φιλοξενία του , για το φανταστικό προσωπικό του, την ηρεμία και την ασφάλεια που με έκανε να αισθανθώ. Με σωστή ενημέρωση και τους κατάλληλους ανθρώπους όλοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δε φανταζόμασταν.", σημείωσε στη λεζάντα των φωτογραφιών η Φωτεινή Αθερίδου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ