Follow us

Η Μαντώ Γαστεράτου καστανή και αγνώριστη | Η φωτογραφία από τα καλλιστεία πριν 13 χρόνια

Η Μαντώ Γαστεράτου το 2010, όπως δεν την έχεις ξαναδεί.

MissBloom TEAM
Μαντώ Γαστεράτου Instagram

Τη Μαντώ Γαστεράτου τη γνωρίσαμε πρώτη φορά το 2010, μέσα από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία στα οποία έλαβε, μάλιστα, τον τίτλο της Μιςς Ελλάς, ενώ η Άννα Πρέλεβιτς αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς εκείνης της χρονιάς.

Έκτοτε, η ζωή του πρώην μοντέλου έχει αλλάξει αρκετά, τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της. Το 2018 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Νίκο Ισηγόνη και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι που έχουν ολοκληρώσει ιδανικά την οικογενειακή τους ευτυχία.

Αν και η Μαντώ Γαστεράτου παραμένει και σήμερα εξίσου εντυπωσιακή με την πρώτη της εμφάνιση στα καλλιστεία, αξίζει να αναφέρουμε πως η εικόνα της είναι αρκετά διαφορετική.

Η Μαντώ Γαστεράτου καστανή και αγνώριστη | Η φωτογραφία από τα καλλιστεία πριν 13 χρόνια

Το 2010 είχε μαγνητίσει όλα τα βλέμματα με το καλλίγραμμο σώμα της και τα πανέμορφα χαρακτηριστικά προσώπου της. Ωστόσο, η 22χρονη τότε Μαντώ Γαστεράτου δεν είχε το ξανθό χρώμα μαλλιών με το οποίο την έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Μαντώ Γαστεράτου

Η ίδια ήταν καστανή και, μάλιστα, είχε πλούσιες μπούκλες που κυμάτιζαν γύρω από το πρόσωπό της, κάτι που αναδείκνυε απόλυτα τη λαμπερή επιδερμίδα της ραδιοφωνικής παραγωγού.

Μαντώ Γαστεράτου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ