Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | "Στον Γιαννάκη ήθελα να το παλέψω, να γεννήσω φυσιολογικά, αλλά ο γιατρός μου, μού είπε ότι έχει κινδύνους"

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια με αφορμή τον ερχομό του δεύτερου γιου της Φωτεινής Αθερίδου.

MissBloom TEAM
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνδύασε δύο τάσεις της σεζόν και δημιούργησε ένα απόλυτα girly σύνολο Instagram@stamtsimtsili

Στις γέννες της αναφέρθηκε σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή τον ερχομό του δεύτερου γιου της Φωτεινής Αθερίδου. Πιο αναλυτικά, σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή "Happy Day", η παρουσιάστρια μίλησε για την τρίτη της εγκυμοσύνη και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον τοκετό.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο της, Ιωάννη - Εφραίμ Σοφό, από την ανοιξιάτικη εξόρμησή τους στη Σαντορίνη

Πιο αναλυτικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως ήθελε πολύ να γεννήσει τον γιο της με φυσιολογικό τοκετό ωστόσο ο γιατρός της ήταν αυτός που της επεσήμανε τους κινδύνους που υπήρχαν, μιας που τις κόρες της, τις είχε γεννήσει φυσιολογικά. Η ίδια σημείωσε πως αυτό που έκανε η Φωτεινή Αθερίδου -το να γεννήσει δηλαδή φυσιολογικά μετά από μία καισαρική- θέλει θάρρος και υπομονή, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον γιατρό της για την υπομονή του.

"Θέλω να πω μπράβο στον γιατρό της Φωτεινής και στην Φωτεινή μπράβο γιατί είδες τι είπε, ότι χρειάζεται υπομονή και πολύ μεγάλη δύναμη και θάρρος. Εγώ δεν σου κρύβω ότι στον Γιαννάκη που είχαν περάσει τέσσερα χρόνια από τη Νάγια και τη Μαίρη κι είχα κάνει δύο καισαρικές και που επειδή έκανα την πρώτη, έκανα αναγκαστικά και την δεύτερη, γιατί ήταν πολύ κοντά, ήθελα να το παλέψω.

Αλλά ο γιατρός μου μού είπε τότε ότι με δύο καισαρικές και με ράμματα που έχεις χειρουργήσει ένα όργανο δύο φορές, έχει κινδύνους. Εκείνη την ώρα φοβάσαι γιατί θέλεις την ασφάλειά σου, αλλά μπράβο στην Φωτεινή και που και το τόλμησε κι ήταν πολύ δυνατή και τα κατάφερε.", δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ