Follow us

Ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης | Οι υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες και οι ευχές του πατέρα του, Παύλου

"Είμαστε τόσο περήφανοι για το κατόρθωμά σου και την αφοσίωσή σου", έγραψε μεταξύ άλλων ο Παύλος Γλύξμπουργκ.

MissBloom TEAM
Αχιλλέας Γλύξμπουργκ Instagram

Από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης αποφοίτησε μόλις χθες, ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ. Ο γοητευτικός γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Marie - Chantal πήρε το πτυχίο του έχοντας δίπλα του την οικογένειά του, δείχνοντας πραγματικά πιο χαρούμενος και περήφανος από ποτέ.

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος Γλύξμπουργκ φωτογραφίζει τη σύντροφό του, Poppy Delevingne, πιο σέξι από ποτέ

Τα social media της οικογένειας γέμισαν με όμορφες φωτογραφίες από τη μέρα της αποφοίτησης αλλά και ευχές για μία καλή σταδιοδρομία. Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο υπέροχες και συγκινητικές φωτογραφίες, ενώ αντίστοιχα τρυφερό ήταν και το post που έκανε ο Παύλος Γλύξμπουργκ. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Γλύξμπουργκ δημοσίευσε μία σειρά οικογενειακών φωτογραφιών από την αποφοίτηση του 22χρονου γιου του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως είναι όλοι τους πολύ περήφανοι για το κατόρθωμά του.

"Είμαστε τόσο περήφανοι για το κατόρθωμά σου και την αφοσίωσή σου. Ο κόσμος σε περιμένει. Συγχαρητήρια Αχιλλέα.", έγραψε στη λεζάντα του εν λόγω post ο Παύλος Γλύξμπουργκ.

Ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης | Οι υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες και οι ευχές του πατέρα του, Παύλου
Αχιλλέας Γλύξμπουργκ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ