Follow us

"Όλα όσα συνέβησαν στη Eurovision ήταν γραφτό να γίνουν..." | Η πρώτη ανάρτηση του Victor Vernicos μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα

Ο 16χρονος καλλιτέχνης αποκάλυψε μάλιστα πως είναι ήδη έτοιμος για το επόμενο μουσικό βήμα.

MissBloom TEAM
Victor Vernicos Instagram

Την πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα έκανε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Victor Vernicos. Ο 16χρονος τραγουδιστής που εκπροσώπησε τη χώρα στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "What They Say” και που δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό, δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από το μουσικό αυτό ταξίδι λέγοντας μερικά πράγματα για όλα όσα έζησε.

Μαρίνα Βερνίκου για Victor Vernicos | "Δεν πήγε Eurovision λόγω επωνύμου"

Πιο αναλυτικά, ο Victor Vernicos δήλωσε πως είναι ευγνώμων για τα μηνύματα και την υποστήριξη που λαμβάνει ενώ τόνισε ότι όλα όσα συνέβησαν ήταν γραφτό να γίνουν. Ο ίδιος μοιράστηκε μάλιστα τη χαρά που πήρε μέσα από αυτή την εμπειρία ενώ υπογράμμισε πως είναι ήδη έτοιμος για το επόμενο, μουσικό βήμα.

"Το ταξίδι της Eurovision. Νιώθω ότι θέλω να πω τόσα πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά για το μόνο που θέλω πραγματικά να σας ενημερώσω είναι ότι είμαι τόσο ευγνώμων για όλη την υποστήριξη και τα μηνύματα που μου στέλνετε από τα βάθη της καρδιάς μου, πιστεύω πραγματικά ότι όλα όσα συνέβησαν στη Eurovision ήταν γραφτό να γίνουν και μου έδωσαν μια ώθηση για να προχωρήσω μπροστά και να συνεχίσω να προωθώ την ειλικρίνεια και την έκφραση μέσα από τη μουσική μου.

Χαίρομαι τόσο πολύ που είχα την ευκαιρία να επιτρέψω σε αυτό το τραγούδι που βγήκε από την καρδιά μου να ακουστεί και να βοηθήσει άλλους, όπως ήδη συμβαίνει σε βαθμό μεγέθους που δεν μπορούσα καν να φανταστώ.

Μας περιμένουν τόσα πολλά, η ευελιξία στη μουσική θα είναι κάτι που θα αλλάζει συνεχώς στη μουσική μου, αν και η αυθεντικότητα και το γεγονός ότι πραγματικά σε κάνει να νιώθεις κάτι δεν θα αλλάξει ποτέ. Το επόμενο βήμα μου προς τα εμπρός μουσικά έρχεται πολύ σύντομα. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για αυτό το ταξίδι είμαι γεμάτος ευγνωμοσύνη και ελπίζω να είστε έτοιμοι για τα επόμενα βήματα."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ