Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου | Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της προκειμένου να χάσει κιλά

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποφασίζει να μπει ξανά σε πρόγραμμα προκειμένου να ''χτίσει'' κορμί για τις καλοκαιρινές της βουτιές.

Σίσσυ Χρηστίδου Instagram

Καθώς το καλοκαίρι έφτασε και ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά να φορέσουμε το μαγιό μας για τις πρώτες βουτιές στην θάλασσα, οι περισσότεροι από εμάς προσέχουμε λίγο παραπάνω τη διατροφή μας, προκειμένου να εμφανιστούμε στην παραλία στην καλύτερή μας εκδοχή.

Ίδιο στόχο φαίνεται να έχει βάλει και η πανέμορφη παρουσιάστρια του Mega, Σίσσυ Χρηστίδου. Όπως και παλαιότερα, η Σίσσυ αποφάσισε να χάσει περιττά κιλά, μέσω καλής διατροφής και γυμναστικής. Ο άνθρωπος που την στηρίζει και την καθοδηγεί είναι η διατροφολόγος, Μαρία Ψωμά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σίσσυ κάνει διατροφή, μιας και το 2015, είχε ακολουθήσει εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και με τις οδηγίες της Μαρίας Θωμά είχε καταφέρει να χάσει περισσότερα από 13 κιλά.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους followers της πως ξεκινά διατροφή, ενώ δε δίστασε να αστειευτεί σχετικά με το πόσες φορές έχει επισκεφθεί τη διατροφολόγο της.

Όσον αφορά στο κομμάτι της γυμναστικής, μας έδειξε μέσα από ένα στόρι ότι, προκειμένου να στηρίξει τη συνολική της προσπάθεια, επέλεξε να ξεκινήσει πιλάτες, σχολιάζοντας χιουμοριστικά: "Το ζήσαμε και αυτό...".

Σίσσυ Χρηστίδου | Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της προκειμένου να χάσει κιλά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ